perjantai 10. lokakuuta 2014

#pinkitkynnet

Tänään 10.10 on Roosanauhapäivä, ja asia on itselleni tärkeä. Mahtavana plussana tietysti teemaväri, vaaleanpunainen. Tänä vuonna erilaisia tempauksia on varmaan vaikka kuinka, mutta itse osallistun tähän #pinkitkynnet tapahtumaan, ja luonnollisesti niinkuin kaikkina muinakin vuoden päivinä, pukeudun pinkkiin. Kynnetkin todella usein ovat pinkit, tälle päivälle lisäsin niihin sitten Roosat nauhat lisäksi. Tällaiset:


Kynsillä on OPIn Pink-ing of You ja viime vuoden Pink of Hearts 2013 Breast Cancer Awareness setin mukana tulleet tarrat ja timantit. Koristelu voi tuntua mielikuvituksettomalta, mutta halusin käyttää setin mukana tulleet tarrat, ja mikäpä olisi parempi päivä niitä kynsilleen laittaa. Tämähän luonnollisesti oli floppi, mutta mitäpä ei hyvän asian puolesta. Tarrat ovat tarroja, ja minun välini tarroihin on vain huonontuneet joka käyttökerran jälkeen ja nyt alkaa olla viimeiset tarrat meikäläisen kynsillä.Tähän tietysti päälle vielä pikakuivattaja, koska muistini on niin hyvä että samaista asiaa manailin viime kerrallakin kun olen tarroja käyttänyt... Kynnet ovat hempeät ja vallan ihanan väriset, kyllä näillä kelpaa Roosa nauha päivää viettää.

12 kommenttia :

 1. Musta nää on ihanat ja söpöt... <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet! Toi on niin söpö toi Roosa Nauha-tarra, vaikka onkin tarra :D Joskus tuntuu että tarrat on Saatanasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toden totta, tarrat ei oo mun juttu, aina ne kupruilee tai kipristelee, aivan horroria. :D

   Poista
 3. Ai kun kiva, että ehdit teemakynnetkin lakkaamaan! :) Tarrat. Mitäpä sitä ei hyvän asian puolesta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta niin... :D Pakkohan ne oli käyttää, ei niitä roskiin voinut heittää. Loput lensi kyllä kun paketissa oli niitä 10kpl.

   Poista