maanantai 6. lokakuuta 2014

Se on syksy nyt!

Minäkin vihdoin luovutan, se on nyt syksy ja kylmä ja sateista ja märkää, yök. Kylmä silti on se kaikista pahin, varsinkin hartioille jos koko ajan palelee, menee niskatkin jumiin. Eli syksyn ja talven dissaamiseen löytyy ihan fyysinen syy. Syksyyn siis kuuluu hyvin olennaisesti fleecetakit, villasukat... No mutta, halusin siis nyt koittaa saada syksyn näyttämään kynsillä lämpöiseltä, eli lämpimiä värejä ja kimalletta piti sinne saada. Tällaiset kynnet sain aikaiseksi:

Kynsillä on kaksi kerrosta China Glazen I'm Not Lionia, ja leima on Apipila 01 by MiMax laatasta. Leimauksessa käytin kolmea väriä yhdessä kokokynnen kuviossa, lakat on Konadin Pastel Orange, Dark Red ja Chocolate. Kynnet onnistui omasta mielestäni hyvin, syksynlehdet erottuu kynsiltä hillitysti, mutta kuitenkin ihan riittävästi. Kimalletta ei hetkeen ole kynsillä ollut ja näitä lakkauksia poistaessani muistinkin syyn, kyllä ne vaan on hankala saada kokonaisuudessaan jokaikinen kimaltava hile poistettua kynneltä ja kynsinauhoilta ja sormesta ja koko kädestä kun ne ehtii leviämään joka paikkaan... Mutta ihan pakko sanoa että oli tämä vaivan väärti, tykkäsin kynsistä ja pituuttakin on jo ihan kivasti!

Kunto on edelleen kynsilläni aika huono, ei ole ainakaan vielä ollut hyötyä seuraavasta hoitolakasta, eli Trind Nail Balsamista jota olen nyt käyttänyt. Liuskoittumista esintyy edelleen paljonkin, nyt molemmissa etusormissa, lisäksi peukaloissa ja pikkurilleissä. En vaan enää keksi mitä tekisin, liuskoittuvat kynnet kuoriutuu niin ohuiksi ja lohkeavat ja katkeavat sitten kokonaan.

16 kommenttia :

 1. Iiiihanat! Tykkään ihan hirveesti siitä, että oot yhdistänyt syksyn väreihin ja lehtiin kimaltavaa! :) ♡

  VastaaPoista
 2. Argh kun tuo ChG on nätti. Olen nyt metsästänyt sitä kissojen ja koirien kanssa, mutta joka paikasta loppu! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsit nyt ei muistu mieleen mistä mä omani sain, joku ulkomaalainen verkkokauppa se oli.

   Poista
 3. Tähän syksyn harmauteen tarvitaankin väriä ja kimallusta! Tiedän myös tuskasi liuskottumisesta! Just viikonloppuna kynnet oli pakko lyhentää osin ihan kynsipetiin asti, kiitos liuskottumisen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, flunssakausi alkoi täällä kaiken hyvän lisäksi viime yönä. Jaksaminen kynsien kanssa siis vähenee entisestään, ranka on kuin rautakanki ja se tarkoittaa ettei oikein lakkaamaan taivu. :/

   Poista
 4. Ihanat lakkaukset! <3 Tsemppiä kynsien kanssa. Täällä samaa ongelmaa. Mää oon kauhea ja vaan viilaan liuskoittumat pois ja äkkiä uutta lakkausta päälle... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mä en uskalla kynttä kuitenkaan ohentaa viilaamalla, yritän vaan pitää ne nyt jotenkin läjässä ja toivoa että ongelmaan joskus löytyy toimiva ratkaisu.

   Poista