maanantai 20. lokakuuta 2014

Miran synttäriarvonta

Nyt ei juhlita blogin synttäreitä, vaan bloggaaja täyttää vuosia. Minulla on ollut muutama arvottava juttu jemmassa jo jonkin aikaa, ja ajattelin arpoa ne nyt sitten juhlan kunniaksi. Palkintoja on kolme, ja osallistumisvaihtoehtoja on monta. Katsotaan ensin tärkeimmät, eli palkinnot, ne ovat kaikki tässä samassa kuvassa:

 1. palkinto: L.A.Girl Ombre minisetti ja taskukynsiviilapaketti
 2. palkinto: L.A Girl Mini Glitter setti ja taskukynsiviilapaketti
 3. palkinto: BPS minineliöglitterit, 12 väriä 1mm ja kynsiviila

Sitten taas iso määrä ohjeita osallistumiseen, voit osallistua kaikkien palkintojen arvontaan tai vain yhteen, ihan miten itse haluat. Jokaisella palkinnolla on omanlaisensa kilpailu jolla voit osallistua. Lue ohjeet tarkasti ja osallistu haluamiisi 30.10 mennessä. Kaikki kolme päättyy samaan aikaan. Voittajat sitten ilmoitetaan 1.11.

1. palkinto
Lakkauskilpailu, tämä on iisi ja minä valitsen itse voittajan osallistuneista. Osallistuneet kyllä julkaistaan kaikki blogissa mutta vain yksi voi voittaa. Aihe on ollut käytössä jo aiemmin, mutta se on jälleen Miracle's Nails. Tarkemmin sitä ei ole rajattu. Ota kynsistä kuva, kädessä lappu Miracle's Nails. Kuvan leveys tulee olla vähintään 800 pikseliä. Lähetä kuva sähköpostitse nails.miracles@gmail.com 30.10 mennessä yhteystietojesi kera.

2. palkinto
Lähetä Miralle kortti! Vain lähettämällä kortin voit osallistua tämän palkinnon arvontaan. Kortin tulee olla perillä 30.10, joten lähetä se ajoissa. Tässäkin kohdassa synttärisankari valitsee voittajan, kortin perusteella. Sisältöä ei ole rajattu, vain mielikuvitus on rajana. Muista omat yhteystiedot mukaan! Julkaisen blogissa toivottavasti ison korttikasan kuvan myös. Osoite on näkyvissä kisan ajan tässä:

                                                                xxx

3. palkinto
Kommentoi synttäripostausta. Jälleen mielikuvitus on rajana mitä kommentti koskee, valitsen oman maun mukaan voittaja kommentin. Jätä myös yhteystietosi jotta saan tarvittaessa voittajaan yhteyden.

Kuulostaa kyllä kisat aika itserakkaalta, mutta eikös synttärisankarit olekkin sen päivän sankareita? Minusta ainakin. Yhden päivän vuodesta voi ajatella vain itseään ja viettää sen miten haluaa. Viime aikoina on ollut kovin paljon vastoinkäymisiä eikä niistä sen enempää mutta nyt kaipaan todella hieman piristystä ja mikäs sitä paremmin voisi tuoda kuin pienet kisat. Onnea kisoihin ja toivottavasti tulisi edes muutamia osanottoja vaikka blogi onkin ollut hieman hiljainen viime aikoina.

13 kommenttia :

 1. Oikein ihanaa syntymäpäivää.Ojentaa virtuaalisesti pinkin kukkasen ja halaa <3

  VastaaPoista
 2. Onnea! Kortin ainakin saat, kyseinen kortti on myös erittäin hyvä esimerkki siitä miten kolmivuotiaan EI kannata antaa päästä käsiksi kimalleliimaan.. :D Onpahan siis onnittelut jälkikasvultakin nähtävissä. Lapsessa oli enemmän kimallusta kuin kortissa, onneksi vesiliukoista tavaraa ja vain käsissä.. :D

  VastaaPoista
 3. Haha, nyt ei runosuoni syki yhtä rytmikkäästi kuin kalenteriarvonta-merkinnässä! Täytyy koittaa tota lakkauskisaa :D

  Toivotan Miralle "Hyvää syntymäpäivää"
  vaikka täysin tyhjää lyö pää.
  Olkoon syntymäpäiväsi pinkki ja höttöinen,
  ehkä myös kehräävä ja rauhallinen.
  Lokakuu on varmasti Miran lempikuu,
  Roosa Nauhan myötä pinkkiä ja synttäriä,
  hymyyn kääntyy suu.
  Riimit mulla jo hyppii
  enkä keksi tähän mitään loppuylläriä.
  Oot niin huippu, ei oo toista samanlaista tyyppii!
  Huomasin just että GFC seuraajia on enemmän kuin vähän,
  eli satanejäkymmentäyhdeksän.
  Eli olisko kohta 150 arvonta tulossa,
  täällä taas yksi onnenonkija käsi ojossa!
  Tästä runosta katosi juoni,
  nyt tyrehtyy mun runosuoni.
  Onnittelurunoksi tämä oli tarkoitettu,
  vaikka joku riimi on kaukaa haettu.

  Onnea Mira!

  VastaaPoista
 4. Onnea hurjan paljon täältä kaukaa pohjoisesta. Tämän blogin pitäjä on ansainnu kaiken onnen, koska pitää tätä ihanaa ja kotoista blogia. <3

  VastaaPoista
 5. Vien huomenna kortin postiin, toivottavasti löytää perille ja ilahduttaa näin syntymäpäivänä :)
  - Anja Papinkivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, en olekkaan kirjautuneena googleen, s-postini on anja@papinkivi.fi
   :D

   Poista
 6. Moneltakohan voittajat ja kilpailukuvat julkaistaan? Täällä yksi hätähousu jo malttamattomana odottaa :) ja vielä kerran PALJON ONNEA :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään, en ihan varmaksi osaa kellonaikaa sanoa, postaus on vielä vähän vaiheessa. Mutta voittajat olen kyllä jo päättänyt. ;)

   Poista