keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Kukkia kynsillä

Minulla on ollut nyt vähän jäljessä saamieni testituotteiden testailut, Born Pretty Storella onneksi ei ole asiasta oltu moksiskaan vaan toivoteltu vain kynsille paranemisia... Kynnet ovat varsin hauraat ja liuskoittuneet mutta tällättynähän ne on koko ajan pidettävä kuitenkin etteivät ihan kokonaan kidu pois. Kyllähän lakkaus vähän suojaakin kynsille tuo. Sain siis testituotteita kaupasta jo jonkin aikaa sitten, mutta esittelyt ja testailut on jääneet, nyt olisi yhden aika. Tällaiset ovat kynnet jotka tein:
Kynsillä on alla China Glazen Snow, ja päälle lakattu kerros Dandy Lyin' Aroundia. Leimaukset on tehty China Glazen Romantique sarjan erinomaisesti leimaavalla värillä, Emotion. Laatta on siis saatu testattavaksi BornPrettyStoresta, QA82. Leimalaatan kavereineen löydät BornPrettyStoren laajasta nail art valikoimasta. Edelleenkin pidän kovasti tästä QA-sarjasta, laatat ovat ainakin BornPrettyltä ostettaessa olleet aivan loistavia, nämähän eivät ole todellakaan hinnalla pilattu mutta hyvin toimivia laattoja. Tämä onkin nyt uusi keräilykohteeni, kerään tätäkin leimalaattasarjaa kokoelmiini.

BornPrettyStorelta saat 10% alennusta normaalihintaisista tuotteista käyttämällä blogini lukijoille tarkoitettua alennuskoodia, AFBQ10. Toimituskulut ovat ilmaiset. Koodiani onkin käytetty ahkerasti, ja näyttäisi siltä että yhtä vajaa arvonta!

4 kommenttia :