perjantai 24. lokakuuta 2014

Lakkailua laivalla

Edellisessä postauksessa esittelin omat laivakynteni kun Kissakkaan kanssa seilattiin Tallinnan Kissakahvilaan, ja nyt esittelen muut lakkaamani kynnet. Nyt olen lakannut kynsiä siis jo Suomen rajojen ulkopuolella, ja olen ainakin vähän kansainvälisesti tunnettu... Hah! Reisumme sisälsi monta siirtymäkohtaa, ja kaikki halukkaat eivät ehtineet saada lakkauksia valitettavasti. Ensimmäisenä laivalla oli ruokailu johon myös minä osallistuin, ja sitten alettiinkin eräässä hytissä lakkaamaan kynsiä. Hieman oli höperö olo kirjoittaa käyntikorttini taakse hyttinumeroa ja antaa asiakkaalle... :D Mutta siis asialinjallahan me vain, katsotaas sitten niitä kynsiä, joita lakattiin sitten kissakahvilassakin, ja vielä paluumatkalla Suomeen:


Näistäkin lakkauksista hyötyi jälleen Rekku Rescue, kiitos sponsorini MiMaxin!

8 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää jälleen kerran! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania lakkauksia oot tehny! :) Kerkeetkö sä koskaan lakkaamaan omiasi? :D mä mielellään näkisin sunkin kynsiä useammin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Siis lakkaan toki, mutta tosiaan tässon ollut hankaluuksia omien kynsien kanssa, ja kyllä mä kaikki tekemäni oon julkaissut blogissa. Eli olen lakkaillut tosi vähän, kynsien huonon kunnon takia hieman alamaissa. Nyt on vähän kesken tuo Bundlemonsterin haaste, pienen tapaturman vuoksi en oo niitäkään kynsiä lakkaillut eli kirittävää olisi.

   Poista