keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Laivakynnet

Nyt pääsi tämä rouva laivalle, päiväristeilylle, mutta kumminkin. Aiemmin linkkasin tulevista tapahtumista, ja tämä oli ehdottomasti odotetuin ja olin niin onnellinen että pääsin mukaan! Kissakas.fi järjesti siis retken Tallinnaan avattuun kissakahvila Nurriin ja minä erittäin kissarakkaana cat ladyna halusin matkalle mukaan ja mahduinkin sankkaan joukkoon. Mukana oli Miraclen kynsistudio jälleen Rekkujen hyväksi, jotta kissanmieliset saavat aiheeseen sopivat kynnet. Ja ne omat kynnet, niidenhän piti olla myös kissamaisen edustavat, ja lähestyin aihetta näin:
Kynsillä on siis värilakkana China Glazen Float On, leimat Konadin laatasta m91 Konadin Black Pearl leimalakalla. Koreus on kuorrutettu China Glazen Golden Enchantment lakalla ja vielä kiillotettu Seche Vitellä. Kynnet ovat erittäin paljon mieleiset, en malttaisi luopua edes Halloween haasteen takia nyt näistä. Ja koska satutin sormeni niin haavoille, ettei lakanpoistoaine houkuttele lainkaan. Aivan herkullinen väri tämä Float On, tykkään ihan täysillä.

Niin tuo viimeinen kuva kynsistä vaatii hieman selitystä osakseen, tiedän että siinä ei juuri oikeasti ne kynnet enää näy. Pointti olikin tuo ihana namipussi, voisiko oikeasti sopivampaa minulle löytyä, kysyn vaan? Itse en ehtinyt ostoksille Tallinnassa lainkaan kun aika oli varattu kassikohvikille ja kynsien lakkaamiselle. Meidän isäntä ja lapset olivat samalla reisulla, mutta omassa laumassaan, ja näin he muistivat tuliaisella äitiä, olin todella liikuttunut! <3

P.S. Oletko osallistunut synttäriarvontaani?

8 kommenttia :

 1. Olen osallistunut, tottakai! Sulla on tainnut lipsahtaa tuohon P.S.:än väärä linkki ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet ja oon kuullu että tänne hesaan olis tulossa kans kissakahvila =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Juu sinne avataan pop up kissakahvila mutta paikka on uudelleen haussa kun edellinen taisi mennä puihin.

   Poista
 3. Nämä on kyllä huippu suloiset kynnet :) Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Itsekkin tykkään, ja totta puhuakseni mulla on nämä vieläkin. ;)

   Poista