perjantai 14. kesäkuuta 2013

31 päivää jokapäiväistä lakkaamista takana

Siis näinhän tässä kävi että vihdoin sain urakan päätökseen ja se on ohi nyt. 31 peräkkäistä päivää ja 31 erilaista manikyyriä. Kuvia siis löytyy tuolta ylävälilehdeltä 31 Day Challenge runsain mitoin. Joka päivälle muokkasin kuvat neljän kuvan kollaaseiksi, ja nehän saa vielä kuvaa klikkaamalla suurennettua tarpeen mukaan. Kuvia oli oikeasti niin paljon että ajattelin blogin tilarajoja jo tässä vaiheessa.

Valkkasin tähän postaukseen joka kategoriasta oman lempparini, ettei tämä teksti jää kokonaan ilman kuvia. Uutena kuvissa myös tuo blogin otsikko lisättynä sinne vesileimaksi.

Ensimmäinen osio oli Colors, ja seuraava oli lempparini:Ihan totta, valitsin VIHREÄN, nämä oli sellaiset lakkaukset että katsettaan ei saanut näistä irti. Vaikka oikeasti ensin kauhistelin vihreää väriä, tuli näistä oikeasti hienot.  

Seuraava kategoria oli Patterns, ja valitsin niistä lempparini:
Yllätys, en valinnut edelleenkään vaaleanpunaisia kynsiä. Nämä kolahti, ja onnistui paremmin kuin hyvin omasta mielestäni. Värit on kirkkaat ja raikkaat ja hyvä yhdistelmä.

Viimeinen kategoria olikin sitten Inspiration. Seuraavat kynnet oli tämän osion lemppari:
Näissä onkin jo vaaleanpunaista, muttei kokonaan. Olen näihin itse varsin tyytyväinen, Vaaleanpunainen Pantteri on ihan selvästi tunnistettavissa tuosta keskisormesta. 

Nyt vähän jännittää että mistä sitten saan lakkauksiin ideoita ja inspiraatiota kun tämä haaste koluttu läpi. Uusia haasteitakin otan mielelläni vastaan jos blogeissa sellaisia kiertää? Siis lakkaushaasteita. ;) Katsotaan mitä tuleman pitää ja kuinka idearikas tämä aloittelija on.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti