sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Lakkauskilpailu TalkandBake blogissa

TalkandBake blogissa oli lakkauskilpailu 20.6 asti ja halusin osallistua yhteen kolmesta eri kategoriasta. Kategorian valitsin palkinnon mukaan ja tässä palkintoon kuului A England Tristam kynsilakka jota ihailen edelleen vain kuvissa. Seuraavaksi sitten piti päättää se aihe. Vaaleanpunaista sen olla pitää jos vain löytyy sopiva elokuva/ Tv-sarja. Pinkki Pantteri! Tämä lakkaus kuului 31 päivän kynsihaasteeseeni ja osallistuin samoilla lakkauksilla kilpailuun. Koska en osaa tehdä viittä, saatika kymmentä samanlaista piirroshahmoa, piirsin pantterin vain keskisormeen ja muut kynnet saivat koristeiksiin vaaleanpunaisia tassuja. Tässäpä kuvasatoa:

   

Täältä pääset katsomaan miten kilpailussa kävi.
Mutta voin sen tässä kertoakkin että voitin ensimmäisen kategorian. Palkintoni tuli postitse kotiin 25.6 eli todella nopeaa toimintaa Mimosalta! Kiitokseni! Tässä vielä oma valokuvani palkinnostani:

10 kommenttia :

 1. Osaat tehä ihan sika hienoi kynsii. Jos kiinnostaa niin mun kynsiblogi tartteis lisää lukijoita! Toivottavasti liittyisit.

  glitternailsbyessi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kävin liittymässä, myös mun blogiin mahtuisi lisää lukijoita. ;)

   Poista
 2. Nää on niin paljon hienommat kynnet kuin ne mun hedelmä kynnet ! :) liityin blogiisi , oisi kiva jos sinäkin liittyisit minun blogiini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Liityin kyllä jo kun kävin siellä katselemassa, ja kyllä vaan ne hedelmäkynnet oli hienot! :)

   Poista