tiistai 25. kesäkuuta 2013

Ostopostaus

Ensimmäinen julkaisukelpoinen ostopostaukseni, aiemmin olen tilannut kaikkea kynsiharrastukseeni vain eBaystä, mukaan lukien kynsilakat. Ei siinä, tykkäsin niistä BK kynsilakoista todella paljon ja itselläni ei ole niistä pahaa sanaa sanottavana. Nämä hilppeet olen aktiivisesti kuvannut ja julkaissut Facebookissa, ja sinne saavat jäädäkkin koska blogi täyttyisi näistä pian kokonaan kun paketteja tulee edelleen melkein päivittäin. Aluksi voisin esitelläkkin eBay ostoksia...

Myyjä beautyzone2007 Top Nail Shopissa myy kynsilakkoja edullisesti, vaikka niihin lisätään puolet hintaa päälle vielä toimitusmaksuja niin jää pullolle reilu vitonen kappalehinnaksi. Tässä siis ensimmäiset ostokseni näistä huippusuosituista lakoista:
Essie Blank, Seche Vite Dry Fast Top Coat, China Glaze Recycle, Sexy Lady ja Strawberry Fields.

Näitä odotellessani tein ostoksia Kynsikoristekirpparilla Facebookissa:
(huom, ryhmä on suljettu, sinun pitää hakea jäseneksi nähdäksesi sivun, suosittelen kuitenkin!)
Perfect Holographic numerottomat/nimettömät lakat ja essien Lovie Dovie.

Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä ostokseni kosmetic4less.de verkkokaupasta! Aivan mieletön kauppa, suosittelen mutta vain siinä tapauksessa että omaat paljon tahdonvoimaa jossei ole lakkabudjetissa juuri varaa. Itse olin päättänyt ensimmäiseen tilaukseeni sisällyttää ainoastaan essence lakkoja joten shoppailu oli tarkkaan rajoitettu. Tai sitten ei. Silti sain kulutettua kauppaan vain reilun kolmekymppiä vaikka tuotteita tuli paljon. Tässä ensi näkymä ihanasta paketista:

Ja mitä kaikkea sieltä sitten paljastuikaan sisältä, sen näet seuraavaksi. Ensimmäiseksi tässä kaikki tilaamani hoitolakat:
fix it nail glue, fast cuticle remover, ultra nail repair, ultra gloss nail shine, gel-look topcoat, quick dry topcoat

Ja värilakkoja piti tilata myös, kerralla kunnolla joten:
 104 sweet as candy, 105 party princess, 106 free hugs, 107 naughty and pink!
 108 ultimate pink, 109 off to miami!, 110 modern romance, 111 english rose
121 gold fever, 149 hello marshmallow!, 133 oh my glitter!, 144 black is back

Tässäpä siis aarteeni tällä kertaa, tuskin jää viimeiseksi ostopostaukseksi kun tälle tielle kerran on lähdetty. Olen siis koukussa kynsihömppään, ei voi mitään. Kerronpa tässä välissä kun en ole blogissani aiemmin maininnut mistä tämä innostus ja shoppailuhimo lähti, tupakanpolton lopettamisesta! Aivan, jää rahaa paljon muuhunkin! Tai sitten ei, kun rahat vaan vaihtoi kohdetta, kynsitarvikkeet! :)

 P.S Päivitin myös tänne kuulumisia ja kuvan palkinnostani joka saapui tänään myös postitse kotiin. Eli voitin lakkauskilpailun TalkandBake blogissa.

8 kommenttia :

 1. Kuinka nopeasti kosmetic4less tilaus saapui sinulle? Oon kuolannu jo pidempään noita essencen lakkoja :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peräti viisi päivää kesti matkustaa Suomeen! Ihan ennätysnopeaa! :)

   Poista
  2. wau, no se on kyllä sitten tosi nopeaa! :D uskallan sitten varmaan itsekkin jossakin vaiheessa.. :D

   Poista
  3. Suosittelen, hinnat on essenceissä ihan kohillaan, tykkään. :)

   Poista
 2. Kohta sullakin on purkki täynnä tikkuja:DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitti etten oo innostunut niistä tikuista! :D Pitäisikö niitä kuitenkin olla ihan sen varalta varastossa? ;) Itse asiassa ei ole enää mitään hajua mitä lakoistani olen kokeillut kynsille asti ja mitkä on korkkaamattomia. Olisi ehkä täytynyt pitää tarkemmin kirjaa.

   Poista
  2. Vitsit sain aivan loistavan ajatuksen taas! Jos otankin käyttöön syntisaavin, eli sinne tulee kaikki uudet lakat ja niitä ei saa laittaa laatikoihin ennen kuin kynsille koitettu! Tulisi vissiin vähän ripeämmin testattua uutuudet, ehkäpä vähentäisi myös hankintoja? I wish...

   Poista
  3. Tällaista musta laatikko-periaatetta olikin monella käytössä ennen kuin tikut rantautuivat Suomeen. Oikeastaan ainoa tapa pysyä kärryillä on juurikin jotenkin eritellä käytetyt ja käyttämättömät lakat. Vaikka se vähän harmittaakin, kun tuntuu, että pitää aina sieltä poimia joku ja kaikki kivat pölyttyy laatikoissa:D

   Poista