maanantai 24. kesäkuuta 2013

Lakkauskilpailu My Dream Nails blogissa

My Dream Nails blogissa alkoi lakkauskilpailu 22.5 ja osallistumisaikaa oli 23.6.2013 klo 23:59 asti. Aiheena oli Disney. Mietin ensin mitkä kaikki piirroshahmot ovat Disneyn, ja niistä valitsin suosikkini Nalle Puhin. Koska en osaa maalata viidelle, saatika kymmenelle kynnelle täysin samanlaista kuvaa, ajattelin lakata kaikki kynnet erilaisiksi. Näin ollen itse Nalle Puheja mahdutin mukaan vain yhden.

Keltaiselle pohjalle loin nallen kasvot, ampparin raitoja ja muutaman ampparin lentämään. Näitä tehdessä käteni tärisivät jostain kumman syystä ihan kauheasti ja itse sen kyllä lopputuloksesta huomaan. Mutta ihan ookoot kynsistä kuitenkin tuli, mielyttivät omaa silmääni ainakin joten uskalsin ne kisaan lähettää. Tässä kuvia:


Kilpailussa on nyt äänestyksen vuoro, ja äänesi pääset antamaan valitsemallesi suosikille täältä. Myös äänestäjien kesken arvotaan palkinto joka on seuraavanlainen:
Äänestää voit 7.7.2013 klo 23:59 asti.

Äänestys on päättynyt ja täältä näet miten kilpailussa kävi.

4 kommenttia :

 1. Nämä on kyllä tosi suloiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on ne muttei niistä kyllä voittajaksi tuolla kisassa ole, eihän aina voi voittaa, ei edes joka kerta. :) Nyt on käynyt hyvää tuuria kisoissa. :)

   Poista
 2. Oikein kivat lakkaukset ja onnea kisaan!
  Terkuin, FF :-)

  www.funkyandfifty.blogspot.fi

  VastaaPoista