torstai 20. kesäkuuta 2013

Kilpailumuistutus, arvontapalkinto ja sponsoreita

Nyt kuuluu kaikkea kivaa ja jännää, joten tulee vähän monimuotoinen postaus. Ihan ensimmäiseksi haluan muistuttaa pienestä kilpailustani. Kerään uutta 31 päivän kynsihaastetta lukijoilta joka huipentuu sitten parhaan lakkauksen ehdotuksen antajan palkitsemiseen. Hankala selittää lyhyesti, kilpailu on täällä, käy osallistumassa! Ehdotuksia on nyt kasassa 15, eli melkein puolessa välissä. Mukaan mahtuu vielä 16 aihetta.

Seuraavaksi haluan hehkuttaa arvontavoitostani! Olin todella yllättynyt voitosta, enhän mä koskaan voita mitään. Nyt voitin kynsilakan Bambi likes to Polish blogin miniarvonnasta. Täällä voittaja arvottiin ja hämmästyin lukiessani postausta etä voitto osui Miraclelle. Tänään paketti tuli postissa, ja mukana oli vielä pieni miniylläri, vetoketju decalseja! Olen näitä katsellut ja haaveillut mutta en ole vielä mistään tilannut ja nyt ei sitten tarvitsekkaan.


Sitten edelleen tosi tärkeää asiaa. Kuun lopussa on Hämeenlinnassa ilmaisfestari Ämyrock jossa olen mukana yhdistyksen kanssa jossa olen mukana vapaaehtoisena, eli Rekku Rescue ry. Tapahtumassa minun osuuteni on lakata kynsiä eläinten hyväksi, tuotto siis menee Rekku Rescuen käyttöön. Kokeilin sitten pyytää asialle sponsoreita täältä kynsipuoleltakin, ja yllätyksekseni niitä sain heti kaksi. Eli Adenina ja MiMax lähtivät mukaan lahjoitamalla arpajaispalkintoja ja käyttööni kynsikoristeita kun lakkailen asiakkaiden kynsiä paikan päällä. Aivan mahtavaa! Tästä itsekkin innostuneena luovun kulukorvauksesta tarvikkeiden osalta kokonaan ja koko vitonen menee Rekuille. (alla olevat kuvat ovat linkkejä)

2 kommenttia :

  1. Jee, kivaa, että lakka löysi tiensä sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, hyvin löysi. :) Testiin ei oo viel päässy.

      Poista