lauantai 22. kesäkuuta 2013

Juhannuspäivän kynnet

 

Oikein hyvää ja rauhallista juhannuspäivää!
 
 


Kynsikoristelut-ryhmä Facebookissa ja blogit ovat täynnä toinen toistaan ihanampia juhannuskynsiä ja toki itsellänikin oli suunnitelma mitä juhannukseksi kynsilleni taiteilen. Tietenkin juhannusruusut! Mutta matkassa oli hiukan muuttujia ja lakkailut jäivät juhannusaattona väliin. Onneksi juhannuspäivänä on edelleen vapaata ja ehdin toteuttamaan suunnittelemani kynnet. Tein taas postauksen kuvatuto tyyliin koska itse pidän kuvatutoista.

Ihan aluksi kynnet lakataan vaaleanvihreiksi, josta erikseen ei ole kuvaa. Seuraavaksi kynsille on lakattu kolme valkoista epämääräistä laikkua kynsilakan omalla sudilla.
Ruusuista ruusun näköiset tulee lakkaamalla nail art siveltimellä vaaleansinisellä lakalla ruusuihin jälleen hyvin epämääräisiä röpelöisiä viiruja sisälle. Näin ruusut saa terälehtensä eikä näytä pelkästään paistetuilta kanamunilta kuten kokeiluissani.
Juhannusruusut perinteisesti ovat valkoisia keltaisella keskustalla, näihin lakattuihin ruusuihin tehdään seuraavaksi nail art siveltimellä vaaleankeltaiset keskustat, eli tökkää sinne keskelle pisteet. Omat keltaiseni oli liian räikeitä joten sekoitin mukaan valkoista saadakseni vaaleankeltaisen sävyn.
Lopuksi kynsille maalataan ruusille vielä lehdet. Erisävyisellä vaaleanvihreällä joka ruusulle vierekkäin kaksi lehteä nail art siveltimellä ja näin ruusut ovat valmiit.


Muistutan lopuksi kilpailustani, 18 ehdotusta uuteen lakkaushaasteeseen on jo tullut, mutta päästäkseni aloittamaan tarvitsen lisää vielä 13. Käy osallistumassa täällä!

2 kommenttia :

  1. Nää on ihanan kesäiset. ^^ Todella hyvin onnistuneet kukat.

    (Jostain syystä tätä postausta avatessa virustorjunta estää jonkin sivun toiminnan. Tuskin johtuu sun blogista, luultavasti virustorjunta liiankin innokas. :D)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Ihan onnistuneet lakkaukset oli vaihteeksi, taidan itse olla pahin arvostelijani. ;) Facebookista kun siirtyy blogiin niin varoittelee roskasivustosta. o.O

    VastaaPoista