torstai 27. kesäkuuta 2013

Kynsikoristekirppari

Mainostin tätä Facebookin Kynsikoristekirppis ryhmää jo aiemmin ja edelleen laitan linkkiä ja suosittelen sitä. Nähdäksesi ryhmän, sinun pitää hakea jäseneksi jota suosittelen. Olen nyt ostellut sieltä joitakin kynsilakkoja ja ne kotiutuivat juuri. Esittelen siis jälleen ostoksiani, kirppistavaroille en laita hintaa näkyviin.

Eilen sain kokoelmiini ensimmäisen OPIn lakkani ja sen mukana tuli pari essietä:
essie Knockout pout ja pink-a-boo, OPI nothin' mousie 'bout it

Tänään puolestaan tuli lakkoja kirppikseltä ja eräältä blogikirppikseltä Konadin leimauslaattoja:

 essie bahama mama, China Glaze Hang-Ten Toes, 
gina tricot 110 Top of the line

Konad m59, m71 ja m73

Täytynee tyytyä näihin kirppisostoihin nyt toistaiseksi, ei ole budjetissa varaa tehdä isompaa tilausta ulkomailta. Suunnitelmissa toki on, kunhan budjetti antaa myöten. ;) Olen täytellyt eri firmojen ostoskoreja ja wishlistejä aikani kuluksi ja alkoi vähän pelottaa mihin tämä vielä johtaa!

P.S Käythän osallistumassa kilpailuuni, vielä puuttuisi ehdotuksia uudesta lakkaushaasteesta että pääsen sen aloittamaan. Mielellään ennemmin kuin myöhemmin. 

4 kommenttia :

 1. Miä tykkään kans koluta eri kauppojen valikoimia ja kirjoittelen ylös, et sit joskus kun tuolta tilaan niin mitä sieltä mukaan sitten tarttuis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kätevä ku oot rekisteröityny johonkin kauppaan niin saa täyttää wishlistiä ja se säilyy sun tililläsi. :) Toisissa kaupoissa taas ostoskorissa säilyy tuotteet vaikka oot häippässy kaupasta välillä ja kun palaat on kori täynnä vielä.

   Poista
 2. Hih sainhan aikaiseksinliittyä sun blogiin kun olen tätä jo jonkinaikaa etsinyt :3

  VastaaPoista