sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Ämyrock

Eilen oli mainostamani tapahtuma Hämeenlinnan Kaupunginpuistossa jossa olin mukana Rekku Rescue ry:n kanssa. Suomen vanhin ilmaisfestari jossa aina sataa. Onneksi Rekkujen aktiivit pääkaupunkiseudulta tulivat mukaan ja saimme kunnon teltan tapahtumaan. 

Osani siis tällä kertaa tapahtumassa oli lakata kynsiä. Ja niitähän sitten lakattiin. Omat kynteni olin lakannut edellisenä päivänä yhdellä (omalla) uutuudellani, ensimmäisellä China Glazellani, Strawberry Fieldsillä. Piti myöskin testata sponsoreiden lahjoittamia koristelutarvikkeita hieman etukäteen, miten peittäviä decalit on(eikä säheltää itse tapahtumassa). Eli MiMaxin decalit kuvassa ja testissä myös China Glazen pikakuivattava päällilakka Adeninalta, koska en ole tällaista ennen käyttänyt. Sponsoreina siis kynsien osalta MiMax ja Adenina, jotka lahjoittivat arpajaispalkintoja ja lakkoja ja koristelutuotteita käyttööni tuonne tapahtumaan. Käytin lisäksi omiani, puoleltani lahjoitus Rekuille, kädentaitojeni lisäksi.
Tehtävää tapahtumassa siis riitti, yhteensä lakkasin 14 kynnet ja huippusuosittu malli oli tassunjäljet. Niitä tuli tehtyä jokuset. Kahdet kynnet eivät ole blogissani mutta 12 sain luvan kanssa esitellä täällä. Tässäpä siis kätteni työt, olkaapa hyvät:
Mietin julkaisenko seuraavat kuvat ja päätin uskaltautua, lakkaaja työssään. Tuossapa tuli istuskeltua klo kolmesta eteenpäin kymmeneen asti tauotta lakkaamassa. Ei tarvittu vessataukoja kun juomaankaan ei ehtinyt. Namusia kävi kaveri heittämässä kahdeksan aikaan muutaman suuhuni että selvisin loppuun asti kunnialla, ja toinen toi kahvia. Ainakin uskoisin selvinneeni ihan hyvin, ihmiset tykkäsivät ja kehuja ropisi. Sen verran että todennäköisesti tulen lakkaamaan kynsia muissakin Rekkujen tapahtumissa.

Kerronpa vielä tähän loppuun mitä vitosen manikyyri sisälsi. Aluksi vanhojen lakkojen poisto jos niitä oli, sekä kynsien viilausta vähän tarvittaessa. Värilakat ja kuviot tai koristelut mallikiekosta ja päällilakka. Kynsinauhojen siistiminen ja päälle lopuksi vielä kynsinauhaöljyt. Aikaa yhteen lakkaukseen meni riippuen mallista kovin vaihdellen, emme tainneet yhtäkään lakkausta kellottaa. Tämän tapahtuman jälkeen voisi sanoa että olin hyvin väsynyt mutta onnellinen, nautin työstä ja kaikki meni todella hyvään tarkoitukseen eli kodittomille eläimille.


Suurkiitokset sponsoreille kynsien osalta!


4 kommenttia :

 1. Harmi kun en ehtinyt moikkaamaan! :/

  Kivan näköisiä lopputuloksia! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Olis ollu juu ihan kiva tavata, mutta sun ois lakattavaks pitäny istahtaa sillä mä en päässyt tuosta tuolista juuri nousemaan. :)

   Poista
 2. Näyttää hauskalta puuhalta ja pirteitä kynsiä oot loihtinut. On kyllä oma taitolajinsa lakata toisille kynsiä... Mä en taitais osata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa oli, nautin hommasta vaikka vähän kipeäksi sai niskat tuo mun ergonominen työasentoni... :D Musta on helpompi lakata toiselle kuin itselle, saa nenänsä kiinni niihin kynsiin ja näkee kunnolla. Omien varpaiden lakkaaminen on kaikista vaikeinta.

   Poista