maanantai 14. lokakuuta 2013

Vaaleanpunainen liukuväri ja unohtuneita asioita

Eilen sain vihdoin päivitettyä mieltäni kovastikkin painaneet postaukset blogiin, kaikki eläinten hyväksi lakatut kynnet on nyt julkaistu. Ja lopussa sanoin että hetkeksi aikaa urakat ohi, unohdin täysin että olin lupautunut Rekkujen maanantaimiittiin ottamaan jälleen kynsistudioni mukaan. Ei sillä ettenkö rakastaisi kynsien lakkausta yli kaiken, varsinkin vielä hyvän tarkoituksen puolesta. Mutta illalla on siis lakkausurakkaa vielä luvassa.

Mutta nyt ehdin vihdoin panostamaan oikein kunnolla omiin kynsiini, ja ne olivat kovasti sen tarpeessa. Tein täydellisen huollon käsille ja yritin parhaani mukaan hoitaa laiminlyötyjä kynsiäni. Olen hommannut kaikenmoisia ihania uusia kynsien- ja käsienhoitotuotteita ja hankintalistalla vielä muutamia jotta selviäisin kynsineni talven yli. Niistä myöhemmin lisää.


Sain toissaviikolla ihanan paketin jenkeistä asti, tarkemmin sanottuna Head2toe Beauty Storesta. Koska paketti ja sisältö on minulle itselleni kovin tärkeä, haluan esitellä sen erikseen vielä blogissani.




Sieltä ne löytyi, harvinaisen hyvin pakattuina kaivelin esille omat ja kaverien China Glazet. Ylimmäisenä uusi Ombre manikyyri setti, näitä siis päätin nyt tässä postauksessa kokeilla.

Mennäänpä niihin kynsiin sitten.

Kynnet on toteutettu takana näkyvällä paketilla. Eli kynsillä China Glazen Ombre setillä tehdyt liukuvärjäykset. Kynnet olivat niin hempeän väriset etten halunnut tehdä niihin vielä mitään koristeluita. Ehkä illalla jos ei ole miitissä paljoa lakattavia. Lakat vasemmalta oikealle: Angel's Breath, Something Sweet, Dance Baby ja Make An Entrance.

Mitähän kaikkea olenkaan unohtanut tässä kuluneiden viikkojen varrella? Löysin vielä kuvien kätköistä kaverille lakkaamia kynsia peräti kahdet, en oikeastaan nyt muista koska nämä on lakattu, mutta joidenkin tapahtumien yhteydessä lakkasin Erjan kynsiä ja kuvasin ne blogissa julkaisua varten, joten tässäpä ne:


Erja piti lopputuloksesta, itsehän tietysti kritisoin hieman vinoja leimoja mutta oppia ikä kaikki. Leimaamista täytyy vaan harjoitella ahkerasti. Edelleen. Aina oppii jotain uutta.

Sitten vielä yksi merkittävä juttu jonka olen unohtanut. Voitin eräänä päivänä kaksi eri blogiarvontaa! Toinen arvonta oli Funky and fifty blogissa ja voitin itselleni vihreän Sally Hansen Fuzzy Coat lakan. Siitä ei ole nyt erikseen kuvaa. Kuvan puuttumisesta huolimatta lakka on ihana, ainakin pullossa. Katsotaan kun sen saan kynsilleni että mikä on mielipide 'bakteerilakoista'. ;)

Toinen arvonta oli Kynnen Verran blogissa. Sieltä voitinkin vähän isomman paketin, ja kovasti kynnet syyhyä päästä kokeilemaan myös näitä tuotteita:

Käsirasvaa olen jo koittanut ja se on vallan ihanan tuoksuinen. Puteli on pieni, ja jo nyt murehdin mistä saan sitä sitten lisää kun loppuu! ;)

Ja hei, monissa blogeissa on bloggaajaa haluttu muistaa syntymäpäivänä. Niimpä julkaisen oman synttäripäiväni myös, jos joku haluaa minua muistaa. Synttärit on 30.10 ja ikää on kolmenkympin paremmalla puolella.  Osoitteen toki saa lahjuksia varten pyytämällä. :)

10 kommenttia :

  1. Ihania kynsiä ja ostoksia sekä onnea kivoista voitoista.Postia laitettu synttäreiden tiimoilta jo tuleen.Hiukan etuajassa mut eipä ainakaan unohdu =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo, kiitokseni, mitenhän maltan oottaa lolakuun loppuun! :D

      Poista
  2. Käsirasvaa saa ainakin Citymarketeista :) Ja niitä on kolmea/neljää erilaista. Itsekin tykkään noista rasvoista :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypä käydä katsomasa ja hamstraamassa sitten. :)

      Poista
  3. Mullakin on ollu tuota käsirasvaa, mutta ehkä vähän turhan makeahko tuoksu mun hajuaistille. On sitten jäänyt tuonne kaapinperälle lojumaan vaan joku puolipurkkia. :D
    Kätevä kyllä tuo ChG oma ombre-kokoelma. Sävyt mätsäävät täydellisesti yhteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas tykkään hempeistä tuoksuista, oikein herkullinen tuo pikkurasva. Ja totta, olin todella tyytyväinen tuohon Ombre-kokoelmaan, ajattelin tilata vielä lilan. Muut olivat sitten väreissä joista en kaikista pidä niin en viitsi settejä ostella.

      Poista
  4. Voi voi voi miten paljon taas kaikkea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ja rästihommat vihdoin hoidettu, josko nyt saa blogiin taas eloa. :) Tosin eilen illalla tuli emo ja viisi kissanpentua taas täyttämään hoitohuonetta... ;)

      Poista