maanantai 27. lokakuuta 2014

Koruja kynsille

Tässä olisi viimeiset testituotteet BornPrettyStorelta jotka jo hyvän aikaa sitten sain, mutta en ole päässyt tuotteita kunnolla koittamaan kynsieni huonon kunnon vuoksi. Ja kyllä, sama valitus jatkuu edelleen, ei ne ole juurikaan paremmassa kunnossa vaikka pituutta nyt on tullutkin. Tosin oikea peukku lyheni keilausonnettomuudessa mutta ei se mitään, voitin! Mutta siis niihin kynsiin ja testituotteeseeni:


Kynsillä on ihan ensimmäiseksi flormar/Kone Helsingin QD01 Snow White ja kolmessa lakalla koristellussa kynnessä on GL01 ja China Glazen Fairy Dust. Peukaloon on sijoiteltu kirkkaita strasseja strassikynän avulla, ja nimettömässä on varsinainen testituotteeni, ihana koru. Valitsin tuotteen itse BornPrettyStoren laajasta nailart valikoimasta koska halusin jälleen kokeilla jotain uutta ja erilaista.

Siis nättihän koru on, mutta ei kauhean käytännöllinen. Kyllä tällaista voi jossain erikoistilaisuudessa pitää, mutta ei tämä ihan arkeen sovi. Koru on aika iso, eikä oikein mallannut kynnelleni. Mikäli kuvissa huomaa että se on vähän vinossa. Mutta ei se mitään, aivan ihana tämä on ja kyllä tykkäisin koruja pitää kynsilläkin! Sitä täytyy nyt sitten miettiä että miten sellainen onnistuisi jatkossa niinkuin vähän enemmänkin.

BornPrettyStorelta saat 10% alennuksen ostoksistasi (normaalihintaisista tuotteista) blogini lukijoille tarkoitetulla koodilla AFBQ10.

10 kommenttia :

  1. Onpas ihanat blingbling kynnet. Nuo isot korut on kynsillä nättejä vaikkakin hyvin epäkäytännöllisiä. :/
    Meillä oulun miittiläisilläkun alkaa kova testaus, kun saatiin noita uusia konehelsingin lakkoja sponssina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :) Joo kyllä nää tosi nätit oli ja vähä jäi tuonne takaraivoon kaiveleen kyllä nyt tää koruasia. Ai KoneHelsinki lähti miittisponssiksi, tosi hieno homma! :)

      Poista
  2. Kivat kynnet ja älä kuule masennu täälläki kynnet hajoilleet ja kärsineet töistä =(

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniit kynnet ja nätti tuo koru! Vaikka näyttääkin pelottavan epäkäytännölliseltä :D Mutta hei, tosi ihana blogi sulla, hassua etten ole aiemmin tätä huomannut... Liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Ja tervetuloa lukijaksi! Mulla on synttäriarvontakin juuri käynnissä vielä ehtii osallistua: http://miraclesnails.blogspot.fi/2014/10/miran-synttariarvonta.html

      Poista
    2. Voi itku kun katsoin tän kommentin vasta nyt, ihan en ehtinyt osallistua :( No, onneksi olkoon nyt kuitenkin! :)

      Poista