keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Synttärit tältä erää juhlittu

Jepulis, tänään oli tosiaan mun syntymäpäiväni, ihan kuin en olisi sitä etukäteen millään tavalla mainostanut. Olin kynnet suunnitellut jo etukäteen, periaatteessa kahteen kertaan. Multa jäi kokonaan Roosa nauha-päivä ja eläintenpäivä kynnet tekemättä, niitähän vietettiin molempia jo 4.10. Asia harmitti, mutten voinut sille mitään kun aika ei vain riittänyt. Silloin jo päätin että teen ne kynnet synttäreiksi.

Tässäpä ne:

Kynsillä on ensimmäiseksi China Glaze Something Sweet lakalla tehty ranskis. Päälle tuli kerros essencen Sweet As Candyä, China Glazen Bridezillaa ja essencen Space Queenia, kyseisessä järjestyksessä.  Koristelut on myös melko moninaiset ja kynsiin käytetty jos vaikka ja mitä. Peukalossa ei ole erikseen mitään, etusormessa puolestaan on dotting toolilla tehty tassu, essencen Free Hugsilla. Keskisormessa on strassikynällä aseteltu hexagon glittereitä Roosan nauhan muotoon. Nimettömässä on samettipulverista sydän, ja pikkurilli on leimattu Perfectin H8 lla, leima on Bundle Monsterin laatasta BM-317.

Syntymäpäiväkseni suvaitsi aurinkokin ilmestyä taivaalle, ja sain ulkona napattua kynsistä vielä yhden kuvan, syksyn viimeiset auringot:

Roosa nauha on ollut aina lähellä sydäntäni, eikä pelkästään vaaleanpunaisen teemavärinsä vuoksi. Se on vain lisää plussaa, siksi onkin helppo pyytää aina lahjaksi Roosa nauha tuotteita, niillä ei voi mennä metsään. Niinpä myös tänä vuonna sain tärkeitä lahjoja itselleni, ja tärkeän asian puolesta. Tuen omalta osaltani näin pienesti Roosaa nauhaa. Sain heiltä käyttööni kuvan josta pääsee Roosa nauha sivuille, jaan sen ja linkin teille tukeani osoittaakseni.

Olinpa muuten ollut tänä vuonna oikein kiltti, noinniinkuin lahjavuorta ajatellen. Koskapa ei tässä muutakaan asiaa niin haluan esitellä vielä ne blogissani.
 Kukkia ja kynsilakka, kiitos Merja. :)

 Kuulokkeet kännykkään, kiitos perheelleni. :)

 Niitä paljon puhuttuja Roosa nauha tuotteita, sateenvarjo ja kassi, kiitos äiti! :)

 Yllätyspaketti, kynsilakkaa, tarroja, decaleita, purkka, suklaakolikko ja kortti. Tämä paketti yllätti jo kuun puolivälissä ja ehdin sitä avata, kunnes hoksasin mikä se on ja laitoin kuoren äkkiä takaisin kiinni. Tänään sen virallisesti sain sitten avata. Kiitos eekku!

Sitten viimeisimpänä muttei vähäisimpänä suurin yllätys:

Vein kaverilleni Erjalle kynsilakkoja joita oltiin taas vaihteeksi kimpassa tilattu, liikun kaupungissa aina yleensä niin että Erja on töissä joten jätän tuomiset oven taakse. Tällä kertaa siellä olikin iso kassi vastassa ja laitoin Erjalle viestin että sulla onki näköjään postipäivä kun täällä on toinenkin kassi oven takana. Erja sitten vastasi että se olikin mulle, ei muuta kuin noutamaan kassi matkaan. Sitä ihmettelin eilisen illan ja tämän aamun. Mielihalu oli suuri avata kassi, mutta voin ylpeänä kertoa että maltoin, avasin sen vasta tässä iltapäivällä. Ja voi että, ihana Erja on Viron matkaltaan ostellut mulle kaikkea vaaleanpunaista, aivan mahtavaa!

Kyllä tänään on ollut aivan uskomattoman hyvä päivä, voin kertoa että pitkästä aikaa. Eikä vähiten sen takia että kynsien lakkaus sujui kuin tanssi ja kaikki onnistui juuri niinkuin suunnittelinkin. Kynnet on siis taas niin omannäköiseni, tykkään. Ja kohta ne pitäisi vaihtaa halloween aiheisiksi, enpä tiedä raaskinko.

12 kommenttia :

  1. Kiva, että lahja oli mieleinen. :) Melkein sait yhden kynsilakankin, mutta se unohtui kiireessä pakata mukaan kaupasta. =/ Oli ihan hauska bongailla kaikkea vaaleanpunaista tarviketta! :D Ensimmäisenä osui silmään tuo kassi postissa ja siitä se puuhapakettiajatus sitten lähti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin oli, sis aivan mahtava paketti. :) Suurkiitos vielä paketista! <3 :)

      Poista
    2. Oleppa hyvä. :) Niin ja upeat synttärikynnet olet tehnyt!

      Poista
  2. On niin sun näköset kynnet että! Ja kiva jättisäkki lahjoja, oot kyllä jokaisen ansainnut!

    VastaaPoista
  3. On kyllä niin ihanat kynnet ♥ tykkään! Ja vitsi mitä lahjoja oot saanu, tosi kivoja! :)

    VastaaPoista
  4. Kivoja lahjoja ja kiva kun mun pieni paketti ilahdutti sua =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ilahdutti, varsin suuresti! <3 Lakka on ihanan värinen! :)

      Poista
  5. Tosi nätit kynnet oot tehny. :) Ja onnea synttäreiden johdosta tälleen pikkusen myöhässä!

    VastaaPoista
  6. Paljon onnea näin jälkikäteen <3

    (syysloma uuvutti vissiin niin paljon, että olen lukemisissakin jäljessä monta päivää.. :P )

    VastaaPoista