perjantai 27. kesäkuuta 2014

Farkkua ja niittiä

Tai kuten otsikossa sanotaan, niin piti olla mutta vähän jäin tavoitteestani, ei ihan mennyt putkeen mutta mitäs siitä. Sain Born Pretty Storelta niittihyrrän osallistuessani jälleen heidän mainostensa jakamiseen ja tässä hyrrässä oli sekalainen setti erivärisiä ja -muotoisia niittejä ja heti oli mielessä näille sopiva käyttötarkoitus. Visioni ei toteutunut ihan farkusta mutta tällaiset kynnet tein:
Kynsillä on alla essencen 147 Miss universe ja koristeina niittejä kiinnitettynä Seche Vitellä ja strassikynän avulla paikoilleen aseteltuna. Halusin testata miten niitit pysyvät kynsillä ilman kokovartalokuorrutusta ja huonostihan ne pysyivät. Seuraavalla kerralla siis koko komeus on kuorrutettava pikakuivattajalla. Tämän hyrrän niitit ovat sopiva lajitelma tehdä jos vaikka minkälaisia koristeluja ja näistä innostuneena kyllä tarkoitukseni on tilata näitä vielä lisää.

Niittihyrrä on vain yksi esimerkki Born Pretty Storen suuresta nail art valikoimasta, ja blogini lukijana saat alekoodillani 10% alennusta normaalihintaisista tuotteista. Toimituskulut Suomeen ovat ilmaiset.

6 kommenttia :