sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Miraclen kynsistudio Tuulosen Musti ja Mirri

Olin taas kynsistudiota pitämässä Tuulosen Mustissa ja Mirrissä. Nyt ei ollut sen suurempaa tapahtumaa samalla, kunhan nyt pitkästä aikaa halusin lakkailemaan kynsiä eläinten hyväksi. Mukana oli tällä kertaa äitini myymässä vielä arpoja saman asian hyväksi. Ja hyvä näin, koska meillä oli aika hiljainen päivä. Mutta kaikki on aina kotiinpäin, eli tuli taas edes vähän tienattua rahaa eläimille. Tässäpä kaikki päivän lakkaukset:
Koskapa tällä kertaa asiakkaita oli vain neljä, sisällytän tänne loppuun omat kynteni. Tällaisissa kynsissä itseäni edustin sitten kynsistudiollani:


Kynnet on kuvattu tapahtumapaikalla koska aamusta tuli hieman kiire enkä ehtinyt kotona saada kynsiä valmiiksi. Leimasin siis kynnet vasta paikanpäällä. Kynsillä on China Glazen White Out, Lemon Fizz, That's Shore Bright, Sugar high ja Too Yacht To Handle. MiMaxin Apipila01 laatasta leimasin kynsilakkapulloja Konadin mustalla ja valkoisella, sekä China Glazen Passion, Poetic ja Devotion lakoilla. Leimaustarvikkeet laattoineen ja lakkoineen on saatu MiMaxilta kynsistudiolle eli Rekku Rescuen kodittomien eläinten hyväksi.

http://www.mimax.fi/

10 kommenttia :

 1. On kyllä upea juttu tämmöinen tapa kerätä rahaa kodittomien eläinten hyväksi! Arvostan suuresti :)

  VastaaPoista
 2. Nostan hattua ku teet töitä eläinten hyväksi. Nättejä kynsiä oot lakannu...

  VastaaPoista
 3. Hienoa että keräät rahaa eläinten hyväksi! Meidän koira on otettu Pelastetaan Koirat ry:n kautta (tosin se annettiin pois tilanpuutteen takia, eikä siis ole kadulta kuten aika moni muu koira siellä).

  VastaaPoista
 4. Kivoja kynsiä ja hienoa työtä

  VastaaPoista