maanantai 23. kesäkuuta 2014

Päivieni piristykset

Halusin tässä viikko sitten järjestää pienimuotoisen kilpailun, ihan vain omaksi ilokseni ja päivieni piristykseksi jakaen ylimääräiset OPIn seinäkalenterit parhaille kommenteille. Aikaa osallistua oli vain siis viikko, ei mitenkään pitkästi, eli tällainen pikajuttu. Osallistujia tänä aikana ei kauheasti ehtinyt tulla, mutta sen verran kuitenkin että kyllä tässä kunnon kisa aikaiseksi saatiin. En tosiaankaan muistanut mikä ongelma sitten saattaa olla sen ykkösen valitseminen, ja vielä kakkonenkin. Itse asiassa ykkönen oli selviö jo heti kun voittaja kilpailuun osallistui, voittokommentti on julkaistu alempana kokonaisuudessaan ja oikein kuvana, niin otettu siitä olin! Onnea OonaV! Onnittelut kakkoselle, Kataroomalle!


Voittajia on tavoiteltu ja jossen saa yhteyttä niin palkinto siirtyy seuraavalle. Onnea vielä voittajille! Tähän loppuun vielä erityisen ihania ja mieltä lämmittäviä kommentteja poimittuna osallistujilta.

Miracle's Nails on yksi lempiblogejani ihan ylivoimaisesti!..... Ihana Miracle teet niin kauniita kynsiä..... Oon onnellinen ku löytäny sun blogin..... Kynsiharrastuksesi sai minut mukaan tähän jatkuvaan kynsienlakkaamiseen!..... Siulla on tosi kivoja lakkausideoita ja vaikka itsellä olisikin melkoinen kynsimasis niin täältä saa aina ideoita..... Tykkään blogissasi erityisesti siitä, miten monipuolisia kynsiä teet..... Plussaa monipuolisuudesta!..... Blogistasi löytyy inspiraatiota p a l j o n, niin kauemmin harrastaneelle kuin juuri lakkailusta innostuneelle..... Se, että tekniikat on niin monipuolisia, innostaa varmasti aloittelevia lakkailijoita blogisi seurailuun..... Huomaan ihan huiman kehityksen blogin alkuajoista nykypäivään, ja onkin kiva kun kaikki on täällä näkyvillä..... Sinulta saa paljon ideoita omiin kynsiin ja himoitsen aina lakkavalintojasi..... Blogisi ulkoasu on siisti ja selkeä, ja kuvat hyviä..... Blogin tunnelma on ihanan kotoisa..... Parasta tässä on, että löysin blogin, joissa lakkoina ei oo pääosassa aina ne "hienommat"..... Sekin, että käytät myös markettilakkoja, on mielestäni kiva..... Kiitos siis tästä tavallisuudesta. Arvostan sitä!..... Arvostan suuresti vaivannäköäsi myöskin Rekku Rescuen toiminnassa, jopa siinä määrin, että heti kun mahdollisuus tulee alan tekemään itsekin jotain saman tyyppistä vapaaehtoistoimintaa eläinten hyväksi.....  Teet tärkeää vapaaehtoistyötä eläimien hyväksi.....Olet muutenkin vallan mukavan oloinen ihminen ja toivon siulle kaikkea hyvää!..... Olen myös iloinen että olen saanut tavata sut livenä ja jutella.....

Jossei näillä hymy irtoa niin millä sitten? 
Minua ainakin hymyilyttää, kiitos teille <3

6 kommenttia :