lauantai 21. kesäkuuta 2014

Juhannuskynnet

Ihan himpan myöhässä näin juhannuskynnet esittelyyn, mutta aika myöhässä ne oli kynsilläkin. Sain kynnet vasta aattoiltana vieraiden lähdettyä tehtyä mutta kynsiin sainkin hyvän aiheen ja vinkin naton avokilta joka on hurahtamaisillaan tähän harrastukseen myös, ei tietenkään mitenkään osuutta asiaan edellisellä joulupaketillani joka sisälsi aika kivan setin lakkoja... Mutta jos siirrytään joulusta juhannukseen, vaikkei ilmaston lämpötilasta ehkä eroa juuri huomannut. Tällaiset kynnet siis tein, juhannusruusuja, ei lempiväreilläni ja chromelakoilla joita en juurikaan käytä samasta syystä:

Kynsillä siis Perfectin chromelakkoja, alla vihreä K32 ja leimaukset Perfectin K29 kultaisella lakalla Bundle Monsterin laatasta BM-H16. Yhdistelmästä tuli oikein hyvä, jotenkin arvokas ja antiikkinen. Ongelmana oli kuvata lakkaus. Se ei ollut helppoa, enkä ihan lopun kaiken kovin tyytyväinen näihin kuviin ole, kyllä luonnossa kynnet olivat paljon kauniimmat ja oikeasti lähes aateliset. Voi sanavalintoja, mutta minkäs teet, oli nätit ja arvokkaat kynnet eikä värikään haitannut! Se jos mikä on ennenkuulumatonta!

16 kommenttia :

 1. Kynnet on kivat ja kiva kun kokeilit jotain mukavuusalueen ulkopuolelta! :)

  Onko vika mun näytössä vai bloggerissa vai missä, mutta nää kuvat näyttää jotenkin tosi pimeiltä ja epätarkoilta. Sellaisilta hämyisiltä? Kuvaat kuitenkin järkkärillä ja säädät koneella? Näyttävät siis mun silmään siltä, kun niistä "puuttuisi kaikki valo"? Ehkä mun täytyy vaan tulla huomenna uusin silmin katsomaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Kyllä vika on kuvaajassa, ei oo väliä millaisen kameran mun käsiin antaa kun en osaa kuvata ja sillä sipuli. Enkä osaa myöskään säätää kuvankäsittelyohjelmalla. Ainoastaan rajaan ja lisään vesileiman. Näitä kuvia yritin ottaa vähän kaikella tavalla että saisi tuota kromia näkyviin mutten onnistunut kuten tuolla kirjoitankin etten ole tyytyväinen kuviin.

   Poista
 2. Nätit on kynnet ja tuo kultainen lakka on upea. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Nämä lakat sopii myös loistavasti leimaukseen, tilasin setin näitä kromilakkoja ja täytyy näitäkin vähän käytellä kun muistaa. :)

   Poista
 3. Kaunista! Kuin silkkiä kynsillä! :) Varsinkin vikasta kynsikuvasta tulee mieleen, miltä ne näyttäisivätkään matattuina! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ihan sama itselläni oli mielessä viimeisestä kuvasta ja kyllä vähän teki mieli koittaa mattapäällyslakkaa vielä, mutta ehdin poistaa lakkaukset ennen sen toteutusta. :)

   Poista
 4. Oi, kun on kauniit!

  VastaaPoista
 5. Nätit kynnet, tosiaankin jotenkin antiikkiset, tulee mieleen joku hieno silkkikangas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllä aivan totta, mekkokangastakin tämä voisi kyllä olla. :)

   Poista