maanantai 2. kesäkuuta 2014

Viime kuun vesimarmorointi

Jepjep, näin pääsi käymään. Tiesin sen, mutten mahtanut sille mitään että aika ei riittänyt suorittaa haastetta eräpäivään mennessä! Ei vaineskaan, vapaaehtoista hommaahan tämä on, eikä kannata liikaa stressata jos vaan ei ole aikaa. Ehkäpä lukijat ymmärtävät satunnaiset kiireet? Kuten blogistani on huomattu, nyt on meneillään viime rutistukset 1-vuotissynttäreistä ja lakkauskilpailun äänestys on alkanut. Lisäksi nyt on vienyt aikaa toinen harrastukseni, siitä voin toki kertoa myös lisää jos haluatte? Mutta katsotaanpa nyt mitä sitten kehittelin tähän vesimarmorointihaasteeseen, Miracle's Nailsin Facebook seuraajat saattoivat hieman aavistella mitä tuleman pitää. Löysin siis tällaisia uutuuksia, oikein ohjeen kera josta voi opetella miten vesimarmoroidaan:

Paketissa luvattiin siis olevan lakkojen lisäksi myös 1 cup / 1 Tasse / 1 Vase ja mielenkiinnolla jäin odottamaan millainen vaasi se tulee olemaan. Noh, paketista kyllä voisi päätellä että on se hieman isompi kuin mitä se sitten lopulta oli:Eli kuvassa seuraavassa vesimarmoroinnissa käytetyt lakat, alla China Glaze Snow, marmorointi seuraavilla: That's Shore Bright, Pink Plumeria ja Too Yacht To Handle. Vaasia ja miniversiota appelsiinipuutikusta en käyttänyt vaan ihan omia vehkeitäni joilla ennenkin olen marmoroinut. Tällaista jälkeä sitten tuli:Varsin pirteät kynnet, mielikuvituksettomana kuvasin kynnet kaikkien käytettyjen värilakkojen kanssa ja onhan se varsin mielenkiintoista nähdä miltä tuo kokonaisuus kynsillä näyttää eri asusteen eli lakkapullon kanssa... En ehkä tuohon pakettiin ihastunut kokonaisuutena mutta nättejä värejä sain kokoelmaani. Näiden lakkojen ilmeisesti kuuluisi toimia vesimarmoroinnissa mutta kyllä minä edelleen vannon flormarin nimeen tässä hommassa.

20 kommenttia :

 1. Oiiiii, kun on kivat värit!
  Tätä vesimarmorointia mä en ole kyllä uskaltanut vielä kokeilla, sen verran arkajalka olen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kaikkea kannattaa kokeilla, rohkeasti vaan harjoittelemaan! Mun täytyy tunnustaa että itse tein näitä kaksi päivää... :D

   Poista
 2. Mistä oot ostanut tämmöisen setin?:)
  Ihania värejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää tilattiin kimpassa Cherry Culturelta kun ei tullut postareita, eli nää oli ihan superhalvat! <3 Mun äitienpäivälahjani itse asiassa. ;)

   Poista
 3. Onpa kivat ja hyvin oot onnistunut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Pitkää pinnaa vaadittiin kyllä! :D

   Poista
 4. Oi nämä on tosi kivat, ihanat värit :)

  VastaaPoista
 5. Mullakin meinasi lipsahtaa toukokuun marmoroinnit, mutta pinnistelin kuin pinnistelinkin ne vielä toukokuun puolella! Mutta tosiaan - eipä se ole niin nuukaa, sä silti tunnollisesti teit marmoroinnit kuitenkin. ;-D JA hienot tuli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Juu kyllähän tuo asia harmitti kovastikkin ettei ihan ajoissa tulleet, mutta asennoidun nyt niin ettei se ole niin suuri asia. ;)

   Poista
 6. Todella kauniit marmoroinnit!:)
  Blogissani olisi sinulle haaste.
  www.ampunkynsiblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Oo, kuvahaaste! Tein tämän kyllä Facessa ihan omana itsenäni, mutta tästä kynsihörhöily näkökulmasta en olekkaan tätä tehnyt joten voin tännekkin sen laittaa tulemaan. :)

   Poista