perjantai 6. kesäkuuta 2014

Fimohedelmiä kynsille

Fimot on ihan oma taiteenlajinsa, ne jakavat kovasti mielipiteitä että niistä joko tykätään tai sitten ei. Itsellä on vähän viha-rakkaussuhde niihin. Fimokuvioilla saa todella herkullisen näköisiä maneja kyllä tehtyä, kunhan näkee vaivan asetella ja taivutella ja kiinnitellä ne kymmenennen kerran kynnelle kipristyttyään irti. Kun sitten on valmista, ovathan ne upeat, mutta se toinen huono puoli tulee esiin että ne ovat jälleen aika isoja ja tarttuvat joka paikkaan. Tämäkin lienee makuasia miten kutakin isot koristukset häiritsevät. Mutta siis sain tosiaan Born Pretty Storelta fimohyrrän kun jakoivat niitä ilmaiseksi mainoksensa jakaneille. Tietenkin osallistuin. Tällaiset kynnet sitten tein:
Fimohyrrän löydät tosiaan kaupan isosta nail art tuotevalikoimasta.


Vaikka näyttää että fimokuviot menisivät leveyssuunnassa kynnen yli, eivät ne todellisuudessa menneet ja koitin napata myös siitä aiheesta kuvan, yllä.

Kynsillä on siis essencen Nude Glam 04 Iced Latte. Ranskista mukaillen kärjissä essencen Be Loud 01 Not Punky Nor Funky töpötelty meikkisienellä ylimääräisen värittömän lakkapohjan välttämiseksi kynnellä. Strassikynällä fimot aseteltu kynnelle liimaten ne paikalleen Seche Vitellä. Päällä vielä tuhti kerros Secheä tasoittamaan epätasaisuuksia glitterissä ja peittämään fimojen välisiä rakoja. Ja tavaraahan kynsillä on paljon, ja sen huomaa ja tuntee. Jotenkin silti ihastuin näihin kovin, todella nätit sekametelisopat!

Tämä tuote ei siis varsinaisesti tullut blogiyhteistyön merkeissä vaikka sen nyt esittelinkin. Joka tapauksessa jaan tässä lopussa vielä blogini alekoodin lukijoilleni jolla saa 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista, ja mainittakoon vielä erikseen että toimituskulut ovat ilmaiset.

16 kommenttia :

 1. Nätit kyllä, kesäiset! Mää en pystyis olemaan isot koristeet kynsillä. Jo pelkkä koholla oleva glitteri saa mut rapsiin sitä irti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Paksu kerros päällilakkaa useimmiten auttaa. ;)

   Poista
 2. Herkullisen näköiset :) Itselläkin on erillaisia hedelmä fimoja jotka ei ole vielä päässeet testiin, mutta ehkä tässä kesän aikana :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllä niitä testata kannattaa, kunhan osaa varautua riittävän pitkällä pinnalla koska kiinnittäminen on vähän haastavaa.

   Poista
 3. Älyttömän kivat! Kyllä fimot vaan toimii joissain lakkauksissa hyvin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Onhan ne nättejä ulkonäöltään, tykkään kovastikkin kun vaan oisivat vähän pienempiä... :D

   Poista
 4. Kivat, tykkään! :)

  VastaaPoista
 5. Mä tykkään fimoista!! :)
  Meinasin tehdä tän tyyliset kynnet lauantaille, mut nyt mun täytyy koittaa keksiä ehkä jotain muuta kun nää on jo nähty :D Tai sit vaan teen oman versioni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla oli oikein hienot kynnet! :) Muutama fimo oli kynsillä... :D

   Poista