sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

#kynsimiitti14

Täytynee väsyneillä silmillä yrittää muistaa että älä ainakaan yritä blogata. Olinkin julkaissut postauksen kuvat sitten ihan itsekseen illalla, vain teksti puuttui. Noh, nyt sitä mokaa ei enään huomaa kun olen ehtinyt asian korjata ja kirjoittaa meidän ihanasta kynsibloggaajien miitistämme Helsingissä 14.6.2014. Miitti sai oman hashtagin, jolla kuvia löytää Instagramistakin, eli otsikko jo kertoo sen, #kynsimiitti14. Hämeenlinnan seudulta lähdimme miittiin kimppakyydillä Kaisan ja Heidin kanssa ja saavuimme arvokkaasti myöhässä emäntämme Vivekan kotiin navigaattorin johdettua meitä harhaan.

Ensimmäiseksi oli luvassa luovuutta vaativa tehtävä. Eli jokainen sai askarrella itselleen nimikyltin. Alakulmassa kuva omastani. Väri on tuttu ja turvallinen ja tietenkin halusin koristella sen lempiasioillani, löytyy kissoja ja sydämiä. Harmillisesti lakkapullotarroja ei ollut, enkä kuitenkaan ole niin superhyvä piirtäjä että olisi sellaisia taikonut korttiini ihan tuosta vaan.


Seuraavaksi oli sitten luvassa ruokaa, ah, onneksi me nälkäiset ehdimme matkan varrella piipahtaa pikaruokaravintolassa vähän tankkaamassa. Meinasi ahdistus iskeä kun tällaiset herkuista notkuvat pöydät oli katettuna! Ja tässä siis vasta osa yksi, jäkiruoka oli luvassa vasta vähän myöhemmin.


Tässä välissä meillä oli tietokilpailu, tietenkin hyvinkin aiheeseen sopiva ja minun on tässä vaihessa pakko tunnustaa etten ihan niin innokas harrastaja ole että olisin selvittänyt juurikaan mitään historiasta. Siksipä kysymykset olivat kovin vaikeita ja mututuntumalla mentiin. Voittoa ei herunut, mutta lohdutuspalkintona oli kaikille luvassa taas herkkuja, pöytä notkuen!

Herkkupöydän kruunasi kakku, kuten kolmas kuva kertoo, sitä kuvattiin isolla joukolla ja kaikki olivat ihastuksissaan! Kakun tekijä on Marsispossu, käyntikorttikin kuvassa näkyy mutta laitoin kuitenkin yhteystiedot piiloon ja ne varmasti saa tarvittaessa Marsispossun omasta blogista. Kun taas oli saatu vatsat täyteen herkkuja, oli viimeisten herkkujen aika, eli goodie bagit!Sponsoroimassa miittiä oli pitkä lista, ja miittipussukassa oli jos vaikka mitä. Kuten tapana on, vaihtareita tehtiin ja tässä lopussa kuva mitä minulle itselleni miitistä lopulta kotiutui. Laihaksi kävi saalis, mutta omia vaihtareitani on vielä tulossa kotiin eikä tietenkään näy tässä kuvassa. Mm. kynsivinyyleitä...

Kun olimme saaneet lahjakassimme ja sisällöt oli tutkittu ja vaihtareitakin tehty, saimme pikaisesti miittiimme vieraan. Kauneudenkaupasta Viola tuli jutustelemaan kanssamme ihan yleisesti OPIsta ja bloggaamisesta ja yhteistyökuvioista ja kertoipa meille jotain luvassa olevaa kivaakin, mutta siitä sitten lisää myöhemmin.

Yksi miitin kohokohdista on tietenkin se yhteiskuva, Facebokissa ainakin levisi yhteiskuva ihmisistä, ja blogiin haluan laittaa vain tämän kuvan kynsistämme. Tässäpä muutama kynsihörhö samassa kuvassa, meitä oli todellakin valtavan iso joukko.

Tässä kaikkien osallistujien blogit:
Alakynnessä
Couleurs
Dioriina
Embosnails!
Kitty Has Claws
Kynsipöllö kosmetiikkapuussa
Kynsisirkus
Life & Nails
Nails by Xalla
Operaatio kauniit kynnet
Passion for Nails
Pitkät Kynnet 
Rakkaus Kynsiin
Rakkauspapaija & Syvänmerenkala
Scratch Me With Your Nails
Shiny Nail Art
Tiny Nail Design
ZigiZtyle
40 kynttä

Sitten poiketen aiemmista miittipostauksistani, esittelen miittikynteni aiheena kesä, vasta ihan viimeisenä. Kynsilläni siis China Glaze Snow, liukuväri tehty samaisella Snowlla ja essencen Viva Brasil 01 I <3 Brasil ja 02 Everybody Salsalla. Konadin mustalla vielä leimaukset Pueenin laatasta numero 72. Näistä tuli niin hienot kynnet, että isäntä olisi halunnut itselleen shortsit samaisella kuviolla ja väreillä...
10 kommenttia :

 1. Nää vaikuttaa niin kivoilta nää miitit. Ja sulla on ollu ihanat kynnet...

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet ja mahtava miitti ollut teillä =)

  VastaaPoista
 3. Nuo kynnet muuten natsaa ufojen kanssa hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin värinsä pulesta joo, kuvio ois voinu tietty olla vähän ufompi! :D

   Poista
 4. Kauniit olivat miittikyntesi, ja oli kiva nähdä livenä miitissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kyllä kiva saada monille blogeille kasvot miitissä. :)

   Poista