maanantai 16. kesäkuuta 2014

Lomakynnet

Lomakynnet todellakin, lomailin siis viime viikolla perheen kanssa Yyterissä ja kynnet oli siis lomakynteni. Vähän jälkijunassa ne täällä blogissa esittelen kun hienoja kuvia niistä kuitenkin lomalla sain. Postauskin piti tulla sieltä Yyteristä, mutta lainaläppäri oli niin aataminaikaisen vanha ettei siitä tullut yhtään mitään. Ennen reisuun lähtöäkin oli liikaa tekemistä ja ylimääräistä stressiä aiheutti keittiön purku, joten valmiiksi en saanut ajastettua näitä tänne näkyviin. Jes, keittiöstämme siis on nyt purettu puolet laminaattilattiasta ja allaskaapit kaikki heitetty juhannuskokkoon vesivahingon takia. Mutta se siitä, näillä mennään kun ei muuta voi. Niitä kuvia ihanista lomakynsistä siis tässä ja varoitus lopussa esiintyvistä varpaista:Pullokuvia ei nyt ole lavastettu jälkikäteen käytetyistä lakoista, koska se jäi lomalla tekemättä. Kynnet kuitenkin on Yyterissä lakattu ja tehty mutta sisällä ei ollut mitään toivoa saada kuvattua pulloja joten tässä käytetyt vain kirjallisena tällä kertaa. Alla on OPI Alpine Snow, liukuvärjäys on tehty China Glazen Lemon Fizzillä ja Pink Of Mellä. Päällä siirtokuvat ja kuivatus pikaisesti Seche Vitellä. Varpaisiin sama teema ja loput siirtokuvat. Hienosti sain kesähuoltoa vailla olevat varpaat naamioitua hiekalla piiloon, mutta lakkaukset näkyy kuitenkin. ihastuin kuvaan niin paljon, että se onkin Facebookissa profiilikuvanani.

P.S Kuka niitä pullokuvia jäisi kaipaamaan jos ne jäisikin kokonaan pois?

23 kommenttia :

 1. Oi hitsit, kun olisin tiennyt että oot ollut täälläsuunnassa. Olisi ollut pikaisten kahvien paikka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, tietty! Kelit ei kauheasti suosineet ni kahvit ois kyllä kelvanneet. :)

   Poista
  2. Yritetään muistaa seuraavalla kertaa :)

   Poista
 2. Ihana tuo varvaskuva:D ja molemmat kynnet kauniit!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet oot tehny. Tuo varvaskuva on niin paras. Voi että tulin hyvälle tuulelle ton nähtyäni... Kiitos! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, kiitos vaan! :D Varpaat yleensä on yökköjä niin vähän emmin laittaa kuvaa, hyvä jos ainakin yhdelle tuli niistä hyvä mieli. Ja pakko myöntää, onhan ne söpöt. ;)

   Poista
 4. Ihanat kynnet ja kiva toi varvaskuva! ^__^

  VastaaPoista
 5. Tuo varvaskuva on kyllä hauska :)

  VastaaPoista
 6. Hienot kynnet! Minä tykkään pullokuvista, joten jäisin niitä kyllä kaipaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mun täytyy nyt sitten vielä harkita mitä noiden pullojen kanssa tekisi... Toisaalta ei siitä ihan kauheasti vaivaakaan ole, joten ehkä ne sitten jää blogiin. :) Välillä vaan unohtuu kuvata koristeet jotka onkin sitten jo kynsillä. Täytyy vaan tylysti siinä kohtaa näyttää vain pullot. :)

   Poista
 7. Varpaissa mun mielestä näyttää kivemmalta toi lakkaus :) Sormissa ehkä hieman liian sekava mun makuuni :D

  VastaaPoista
 8. Ihanat kynnet! Ja varsinkin toi varvaskuva on ihana ^_^

  VastaaPoista
 9. Hienot kynnet! Jätä ihmeessä pullokuvat jos ei liikaa vaivaa! Itse huomaan jättäväni sellaiset blogit vähemmälle huomiolle jossa ei ole pullokuvia. Esim. jos on oikeen monivärilakkaus niin tekstistä on aika homma mätsätä sävyjä oikeisiin nimiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tuo onkin muuten hyvä pointti ja totta myös omalla kohdallani että on tosi hankala välillä etsiä käytetyn lakan nimeä jos se tosissaan on nätti ja kelpaisi omaan kokoelmaan. :)

   Poista
 10. Ältsin söpöt kynnet! ^_^ Varvaskuva on oikea hyväntuulen kuva, tulee semmonen lomafiilis pelkästä kuvasta! :)

  VastaaPoista