lauantai 22. maaliskuuta 2014

Esittelyssä Miraclen kynsistudio


Tuli tällainen idea mieleen ja kiinnostustakin kuulemani mukaan olisi lukea esittely kynsistudiostani, jota pidän erilaisissa tapahtumissa Rekku Rescuen hyväksi. Toimin yhdistyksessä tänä vuonna aktiivina ja olen tehnyt aika paljon erilaisia juttuja kodittomien eläinten hyväksi. Miraclen kynsistudio oli viime vuonna hitti ja aivan uutta, tapahtumia oli yhdeksän, joissa asiakkaita kaikenkaikkiaan 101. Sain myös kynsistudiolle sponsoriksi MiMaxin, joka jatkaa yhteistyötä tänäkin vuonna. Kiitos MiMax!
Mistä tämä kynsistudio sitten koostuu? Tällaisesta pakista:

Boksi on tällainen halpisversio, ihan muuhun käyttöön tarkoitettu. Mutta väri. Kovasti toivoisin uutta (oikeanväristä!) laukkua, jota oikeasti voisi kahvastakin kantaa. Tätä ei uskalla painon vuoksi ettei lahoa koko kahva. Kannan sitä siis erikseen vielä kassissa. Sisältä löytyy paljon tavaraa, osan olen kustantanut itse ja toiset on sponssannut MiMax. Ihan kaikkeen omat rahani eivät riitä, jonka vuoksi on hienoa että on yhteistyökumppani joka myös välittää eläimistä. Avataanpa pakki ja katsotaan vähän tarkemmin mitä kuljetan mukanani.

Pakissa on tällainen irrotettava 'tarjotin', mikä lie olisi oikea ilmaus. Kuten kuvasta näkyy, siellä on dotting toolit, siveltimiä, pinsetit, kynsinauhaöljy, samettipulveria, koristeita... Kukapa arvaa mistä tuo kuppi on? Sitä en kerro, vaan kerron vain mihin tarkoitukseen se on oikein sopiva. Sinne tilkka vettä, niin saan water decalit likoamaan. Tämä ei ole liian suuri, juuri sopiva. Pakista puuttuu vielä kynsisakset, lähinna water decalien leikkaamiseen, mutta tietysti asiakas voi omalla vastulla saksi kynsiäänkin jos haluaa. Yleensä otan omani mukaan, nehän on tietty vaaleanpunaiset Fiskarsit.. Helpompaa olisi jos tosiaan kaikki tarvikkeet olisivat pakissa omasta takaa, ei ole kerta eikä kaksi kun on jotain unohtunut kotiin, mm. siistimissivellin, dotting toolit.


Tarjottimen alla on säilytystilaa vielä runsaasti. Ensimmäisenä sieltä vastaan tulevat leimauslaatat, jotka on MiMaxilta. Leimaaminen on ollut ihan hitti viimeisimmissä tapahtumissa. Muut leimausvälineet ovat omiani jotka aina pakkaan mukaan, mutten säilytä niitä täällä boksissa. Asia onneksi on korjattu, siitä kerron vielä postauksen loppupuolella. Pussukassa on vanulappuja, olen ne sinne joskus laittanut ja se on nyt jäänyt niiden paikaksi, en vain malta luopua pussukasta.


Laattojen alta sitten paljastuu lakkani. Nämä olen itse ostanut varta vasten kynsistudion käyttöön, ja kerronpa miksi päädyin näihin. Kyseessä on siis Golden Rosen Rich Color lakat. Nämä ovat hyvin edullisia ulkomailta tilattuna, ja näissä on todella hyvä pigmentti. Tapahtumaolosuhteissa näille riittää yhden kerroksen lakkaaminen. Lisäksi siveltimet ovat leveät ja tosi tarkat, näillä ei juuri kynsinauhoille saa sotkuja, joka myös on suurta plussaa tapahtumaolosuhteissa. Nämä olen ostanut BeautyCosmeticsilta.

Vasemman puoleisessa kiekossa on sarjaa ensimmäisestä lakasta alkaen, toisessa kiekossa on kesäkokoelma tuosta ylemmästä linkistä. Tarkoituksenani oli kerätä tänne sarja loppuun mutta en vain ole saanut tilausta laitettua BeautyCosmeticsille. Hurjat toimituskuluthan siellä on, joten sieltä kannattaa tilata kimpassa jakaen vähän postimaksua.
Sitten löytyy yksi tällainen murheenkryyni, nämä water decalit eli siirtokuvat. Ne on kovin epäkauniisti laitettu kirjekuoreen, josta niitä asiakkaalle esittelen jos tatuointeja haluaa. Näille pitäisi vielä keksiä joku parempi säilytysratkaisu, jolloin niitä olisi helpompi myös selata ja pysyisivät järjestyksessä.
Sitten tässä lopuksi asiakkaille jaettavaksi kaupanpäälle vielä MiMaxin käyntikortti ja kynä, niin kauan kunnes kaupanpäällisiä riittää. Jaan myös Rekkujen käyntikortteja tai esitteitä, nämä kortit ovat kynsipakissani mukana. Täytynee teettää myös Miracle's Nailsille omia käyntikortteja, koska kiireessä on ikävä antaa omat yhteystiedot asiakkaalle, jos haluaa tutustua blogiin tai Facebook sivuun. Helpompaa olisi antaa suoraan kortti jossa ne ovat siististi eikä ole pelkoa että kirjoitan jotakin väärin.

Sitten tänne loppuun sain vielä luvan esitellä omasta pyynnöstäni MiMaxin paketin jonka juuri vastaanotin. Sain lahjakortin MiMaxin verkkokauppaan jolla sain itse valita tarvitsemani tuotteet kynsistudiolle. Tässäpä se:
Nyt kynsistudiolta löytyy ihan omat leimaustarvikkeet, eikä minun tarvitse joka kerta stressata olenko muistanut pakata kaiken. Konadin Double Stamper setti ajaa loistavasti asiansa ja on kätevä yhdistelmä. Leimalakoiksi valitsin Konadilta mustan ja valkoisen, China Glazelta Romantique sarjasta kolme lakkaa, Passion, Poetic ja Devotion. Otin myös kaksi muuta laattaa MiMaxin omasta Apipila sarjasta. Vielä yksi uupuu, mutta ehkä joulunalla hommaan vielä senkin (koska jouluaiheinen). Seche Vite pikakuivattajaa otin myös kynsistudiolle oman pullon, voin sitä sitten omasta täyttöpullostani sinne lisäillä kun tähän asti olen kuljettanut omaa mukanani. Sitten otin kynsinauhaöljyä pikkupullollisen, tämäkin MiMaxin oma merkki ja vallan ihanan tuoksuinen! Kynsiviilan otin myös, jos on tarvetta siistiä kynsiä, lainaan kyllä viilaa asiakkaalle. Sitten valitsin tuollaisen telineen johon saan kynsimalleja esille. Lakkailen mallin yhden ainoan kerran tikulle, ja tikkuvarastosta helposti valitsen seuraavaan tapahtumaan mukaan mallit. Näin niitä on helppo vaihtaa. Ei tarvitse uutta kiekkoa lakata joka kerta kun haluan mallistoon vaihtelua. Olen kyllä erittäin innoissani uusista tarvikkeista, ja odotan että pääsen näitä kokeilemaan!

Seuraava sovittu tapahtuma on PetExpo Helsingissä.
Sitä ennen ei ole nyt sovittuna tapahtumia jossa olisin mukana, yksi kiva juttu kyllä on mutta sitäpä en esittelekkään vielä. Siitä tulee oma postaus myöhemmin. 

Ihan vielä lopuksi haluan jälleen kiittää MiMaxia mahtavasta yhteistyöstä! Kiitos!

16 kommenttia :

 1. Olisi kiva joskus osua näihin juttuihin ja tulla vaikka lakattavaksi ;)

  VastaaPoista
 2. Tää on kyl mahtavaa työtä mitä teet eläinten hyväksi.Jos satun messuille poikkean taas moikkaan =)

  VastaaPoista
 3. Juuri yksi päivä ajattelin tätä sun kynsistudiota, että miten oikein pyörität tätä hommaa :) Olis kiva kuulla myös itse lakkaushetkestä kuinka toimit tilanteessa :) Kuinka kauan aikaa menee per asiakas jne.
  Olisi itekin mahtavaa tehdä tälläistä hyväntekeväisyyttä vaikka oman kaupungin löytöeläinkodille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinäpä seuraava postausidea, yritän toteuttaa. :) Todennäköisesti tuol PetExpossa on sen verran kiire etten ehdi itse muuhun juuri keskittyä, mutta jos johonkin pienempään tapahtumaan saan vaik kaverin kuvaamaan.

   Poista
 4. Mielenkiintoinen postaus ja ihan huippua et oot tämmöisessä mukana! Ja tosi ihanaa, että Mimaxkin on noin paljon osalistunut tähän hienoon hankkeeseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Samaa mieltä, pointsit MiMaxille! :)

   Poista
 5. Onpas näppärä ja omaperäinen tapa osallistua eläinten suojeluun. Huikeaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Halusin yhdistää kaksi harrastustani ja näin se onnistui. :)

   Poista
 6. On ylellisyyttä, jos/ kun joku toinen lakkaan kynnet ja vielä hyvään tarkoitukseen! Eli tulossa ollaan! :D

  Päivää en ole vielä päättänyt (la vai su), mutta teekkö miulle leppäkerttukynnet? Voin tehdä pohjatyöt + mustan aluslakan kotosalla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki voin koittaa! Voin vähä miettii niit valmiiksi ja ehkä vähän harjoitella. ;)

   Poista
 7. Ihanaa, että sä teet tällaista kynsistudiota eläinten hyväksi ♡ Pointsit myös Mimaxille lahjoituksista :)

  VastaaPoista