keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Leimausta ja niittejä

Tein kaverilleni testikynnet essencen geelilakkojen kanssa. Itse en niitä ole tullut testailleeksi kuin kerran ja olisihan niilläkin kiva kaikkea askarrella. Sain sopivan vapaaehtoisen koekaniiniksi, joten otettiin siitä ilo irti ja lakkaushan sitten ihan hivenen aikaa kesti. Aikaa vei valita lakkoja ja sen jälkeen vielä leimoja, kun nämä minun varastoni on päässeet aika isoiksi. Mutta tällaiset kynnet tein:Kyllä näistä nätit tuli, vaikka itse sen sanonkin. Ideana oli vaaleilla väreillä tehdä ombrea, mutta sinne lisättiin aksenttikynneksi nimettömään ihan erilainen lakka. Sitten leimattiin ja laitettiin vielä geelit päälle. Toivotaan että näistä on iloa pitkäksi aikaa, mitään en kuitenkaan lupaa kun ei ole vielä niin paljoa kokemusta.

Kuitenkin ihastuin itse kovasti tuohon leimaan, ja piti alkaa apinoida heti. Omat kynnet nyt jäi vähän vähemmälle huomiolle, kun viikonlopuksi ne on laitettava viimeisen päälle nätiksi niin nyt en jaksanut (lue=ehtinyt) panostaa. Tällaiset sitten tein itselleni:

 Kynsillä on OPIn Mod About You, ja leimat essencen laatasta Dependin hopealla. Niitit kiinnitin Seche Vitellä strassikynän avulla, ja koko komeus on kuorrutettu Sechellä. Vaikka kynnet onkin vain tällaiset pikaiset, on ne nätit ja kyllä näillä elelee ennen suurta viikonloppua.

4 kommenttia :