keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

OPIn seinäkalenteri 2014

Sara arpoi jokin aika sitten blogissaan OPIn vuoden 2014 seinäkalentereita ja valitettavasti tällä kertaa arpaonni ei ollut myötäinen. Asia jäi kovastikkin harmittamaan koska viime vuoden kalenteri minulla on, ja siihen fiksuna tyttönä liimasin jostain mainoskalenterista vaan uudet vuoden 2014 kuukaudet päälle. Eihän se maailman kaunein ole, mutta sillä on menty tähän asti.

Sitten bongasin Saran Facebook sivulta aivan ohittamattoman tarjouksen! Kalenterin saa kaupan päälle mainitessaan SaraCupCakez tilatessa Kauneudenkaupasta tuotteita. Minäpä sitten tilaamaan, kun toimituksenkin sai ilmaiseksi Ärrä-pakettina. Pakettini saapui ja hämmästelin aluksi paketin kokoa... Isosta pahvilaatikosta löytyi tällainen jota aloin purkaa:Ja sieltähän se lopulta tipahti, tilaamani kynsilakka, siis todellakin yksi kappale. OPIn My Vampire Is Buff:
Sanoisin että näin hyvin pakattua pakettia en ole ennen saanut. Riski lakkapullon rikkoutumiseen on minimaalisen pieni. Jos paketti olisi jäänyt jyrän alle, ehkä se olisi silloin kärsinyt vaurioita. Samalla kun tämä oli huvittavaa, mielestäni myös oikein hyvää työtä verkkokaupalta, kymmenen pistettä. Ja ah, nyt se roikkuu seinälläni, OPIn vuoden 2014 seinäkalenteri!

14 kommenttia :

 1. Wau, toi ois kyl unelmakalenteri kynsilakkahullulle :)

  VastaaPoista
 2. Mäki tilasin yhden lakan ihan ton kalenterin takia, ihan on kyllä ohittamaton tarjous.. Illalla ärrälle, ilmanen toimitus sinne on kyllä ihana juttu, muuten ei raaskisi yhtä lakkaa alkaa tilaamaan, useampaan ei ny just oo rahaa.. Illalla kynsille pääsee eka DS-OPIni.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin laskeskelin että Suomen hinnoilla voin tuon yhden alelakan ostaa ja samaan rahaan kun lasketaan kalenteri ni diili on jo hyvä. ;)

   Poista
 3. Tarvitsen tuota isoa kuplamuovia ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut siinähän on jo ihan hyvä syy laittaa tilausta kauneudenkaupalle. ;)

   Poista
 4. Haha joo :D Täytynee katsoa, mitä muuta tarvitsee, kuin jättikuplista ^_^

  VastaaPoista
 5. Nääh! Lisää himotuskohteita. Ei oo reiluu..!

  Multa muuten löytyisi jättikuplista useita n. A4-arkkeja tarpeettomana. Postarit olis vaan KARSEAT!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, kymppi sinne tai tänne... ;) Sun täytyy laittaa ne kuplamuovit myyntiin, jos ovat noin kovin haluttua tavaraa! :D

   Poista
 6. Oli kanssa aivan pakko tilata, että sain tuon kalenterin <3

  VastaaPoista
 7. Onpa melkoisessa paketissa lakka! :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, meni kyllä kärkeen pakkauksen mestarina nyt tuo kauppa. :)

   Poista