maanantai 17. maaliskuuta 2014

Olin sitten kynsimiitissä

Kynsimiitti oli ja meni, nyt ehdin vasta lepäilyn jälkeen postata itse tapahtumasta. Kynnethän esittelin jo aiemmin, ja postaus oli ajastettu hetkeen jolloin meillä pippalot alkoi. Ja mitä meillä olikaan vastassa heti käytävässä?Olisi voinut heikompaa jo hirvittää mutta ajattelin että täällä kaupungissa on seinät paperinohuet, ja naapurit saattavat häiriintyä jo siitä kun 15 naisihmistä availee goodie bagejään ja kiljahtelee ilosta. Miitti oli siis Miljan luona Helsingissä jonne matkasin yhteisellä kyydillä Saran kanssa. Seuraavaksi vastassa oli jokaiselle omat nimilaput, tässä omani:Muutama muukin kynsihörhö tietenkin oli paikalla, ja linkkaan tähän kaikkien blogit:
Kynsipöllö kosmetiikkapuussa
Better Nail Day
Adventures In Sinilandia
Nails1820
Pitkät Kynnet
Wasting Lifestyle
Operaatio Kauniit Kynnet 
never grow up
Pictures And Some Memories 
40 Kynttä/ Prunella 
Laatikollinen Lakkaa
CupCakez  

Kuten goodie bagit ehdin jo mainita, laitetaan tähän myös heti alkuun sponsorilista kokonaisuudessaan ja saadut tuotteet esittelen toisessa postauksessa.

Paikan yleiseen juhlatunnelmaan löytyi kaikkea ihanaa pientä kivaa joista vastasi Juhla Center. Esittelen pari ihanuutta tässä, jotka oli kutkuttavan ihania ja söpöjä ja saivat hymyn huulille.
Meille oli varattu bilehilettä! Tätä oli siroteltu pöydille, kyllä ne ihanat sydämet juuri ja juuri pöydältä erottaa, vähän huono kuvaaja puikoissa. Pöytäliina oli muuten samasta paikasta, meidän vaaleanpunaiseen teemaamme sopiva. Sitten vielä jotain spesiaalia joka herätti meissä suurta hilpeyttä, saippuakuplia! Ja näin ihana söpöissä pienissä pulloissa:
Yksi sponsoreistamme oli Fresita, mutta minulta jäi se valitettavasti kokonaan väliin. Tosin housuiltani ei... Onnistuin ihan alkajaisiksi todellakin sähläämään kuohujuomat housuilleni mutta mitäpä pienistä, onneksi muut tarjoilut menivät suoraan suuhun. Ruokapuolesta vastasi Kahvila& Lifestyle Lineea ja tällaiset olivat tarjoilumme:
Tarjolla oli jos vaikka minkälaista herkkua, tässä kohtaa voisi sanoa että onneksi jäi aamiainen väliin, mahtui ainakin tuhdisti ruokaa. Erikseen vielä saamamme astiat, väriteemaa mukaillen:
Minä ehdin muuten tutustua talon muihin asukkaisiin. Laitan ne nyt kevennykseksi tähän väliin ruoan sulattelemiseksi...
Erica

Dexter

Nämä kaverit olivat harvinaisen rauhallisia, tai sitten totesivat ettei tällaisen äänekkään naislauman sekaan parane mennä. Varsinkaan kun tuli niiden goodie bagien vuoro! Voi siskot millainen määrä sponsoreita ja ihanuuksia siellä olikaan meille varattu! Tässä kassi, jonka sisällön laitan toiseen postaukseen, koska tutkin ja kuvasin kaikki tarkemmin vasta kotona.
Todellakin kasseista löytyi vaikka mitä aarteita, ja niiden tutkimiseen saatiin uppoamaan sen verran aikaa että alkoi jo uudelleen hiukoa, joten oli jälkkärin vuoro! Herkut oli sponssannut sama paikka kuin suolaisetkin ruoat, eli Lineea.
Vasta kahvin ja jälkiruoan jälkeen aloimme arpoa loppuja tuotteita joita tapaamiseemme oli sponssattu. Tässä on yhteiskuva arpajaispalkinnoista, jotka siis arvottiin niin ettei kukaan jää ilman, vaan kaikille oli varattu yksi voitto.
Mirabella lahjakassit  Consult Ladylta, Zoya lakat Nail Citylta, MoYou Londonin leimauslaatat MoYou Londonilta, LUSHilta Tiny Hands -kiinteä käsivoide & Ro's Argan Body conditioner, Dependin leimaussetti Top-Kosmetiikka / Wiener-Institut Oy, I Love Nail Polishilta 5 lakkaa, CesarsShopilta Delush Polish -lakat 2kpl, OPI Kiss Me I'm Brazilian -lakka ja OPI Gwen Stefani Over & Over A-Gwen -pakkaus. Aivan mahtavat arpajaiset siis! Minä sain MoYou Londonin leimauslaatan ja Zoyan Faye lakan.

Kun tässä nyt on iltaa vietetty, piti lopuksi ottaa vielä yhteiskuva kaikkien kynsistä. Melkein kaikki olivat vielä silloin paikalla mutta muutama ehti jo lähteä. Joten tässä loppukuva illasta:
Kylläpä oli ilta, sitä ei voi oikein kuvailla millaista on istua yhtenä muutaman muun kynsihörhön kanssa. Se on itse koettava. Ja jos et itse satu olemaan kynsiharrastaja, niin silloin en välttämättä voi seuraa suositella. Koska auttamatta puheet ja termit liittyy kovasti kynsiin. Minusta taas oli oikein mukavaa kerrankin puhua ihmisten kanssa jotka tietävät mistä minä puhun!

5 kommenttia :

 1. Varmasti oli antoisa kokemus reissuine kaikkineen! :)

  Ihania misuja! Räggärit ei turhia hötkyile..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli, vielä treffeineen sen jälkeen. ;) Enpäs ees kysynyt kissojen rotua muuten, tyätynee tarkistaa vielä. :)

   Poista