sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Pin up tyyliä

Tämä viikonloppu on ollut taas ihan jotain uutta ja erilaista minulle, ja olen päässyt tutustumaan vähän pin up tyyliin. Homman nimihän on Rekut goes pin up, eli Rekku Rescue ry tekee yhteistyössä Pin-up.fi 'n kanssa kalenteria ensi vuodelle. Yhteistyökumppaneita on monia muitakin, ja ensimmäisen osan kuvauksista pointsit Markolle MJH Photoon. Mukana menossa oli kampaaja Eija, ja maskeeraaja Liisa, sekä toisena kuvauspäivänä stylisti Jenni. Meitä rekkujen aktiiveja menossa pörräsi myös kolme, minä kynsistudioni kanssa, ja lakkasin siis mallien kynnet. Päätimme kuitenkin hetken tuumauksen jälkeen että emme julkaise kuvia etukäteen, teemme pienen making off pätkän ja sieltä saa hieman esimakua mutta blogistani sitä ei saa lainkaan. Eli esittelen vain ja ainoastaan kynnet. Aloitetaan lauantaista.
Levittäydyin tarvikkeineni Liisan keittiönpöydälle ja siinä pidin päämajaa tiukasti kaksi päivää. Välillä kävin vähän kuvaamassa myös muuta touhua mitä kaikkea talossa tapahtui. Tässä ensimmäiset kynnet, ihan peruspunaiset:Seuraavalle mallille asuun sopien lakattiin punaiset kynnet ja vähän valkoista pilkkua sekaan:

Sitten päivän kolmannelle mallille mustaa ja valkoisia pilkkuja, ja kyllä, pilkut on viikonlopun hitti:
Ensimmäisen mallin kynsiä tuunattiin vielä vähän kuvausten jälkeen:
 Ja pienenä bonuksena myös kampaajan kynnet koristeltiin:

Siinähän sitä oli jo yhdelle erittäin tapahtumarikkaalle päivälle. Sunnuntaina urakka jatkui ja kolme mallia oli myös sunnuntaille. Valitettavasti yhdet kynnet unohdin kuvata kokonaan, yllätys yllätys hataran pääni kanssa... Tällaisessa keskittyneessä tilassa kun viettää pari päivää, niin ei ihme jos jotain yksityiskohtia unohtuu.

Tässä sitten sunnuntain lakkauksia, ensimmäiselle mallille mustaa ja punaiset pilkut:
Sitten lakattiin punaista ja valkoisia rusetteja, jotka unohdin kuvata. Itse asiassa lakkaan niitä tuossa edellisessä kuvassa, mutta lopputuloksen siis unohdin. Kuvan sain jälkikäteen juuri kun ehdin tämän postauksen julkaista mallilta ja liitin kuvan tänne siis hetken päästä.

Sitten myös stylistillemme lakattiin kynnet, ei siis teemaan liittyen:

Yhdellä päivän mallilla oli kuvauksissa hanskat kädessä, joten lakkasimme kynnet vasta kuvausten jälkeen itse valitsemalla tyylillä ja niistä kynsistä tuli tällaiset:


Ja koska tiimille on lakkailtu kynsiä tässä viikonlopun kuluessa, lakattiin kynnet vielä maskeeraajalle:


Ja koska en vain saa tarpeekseni tästä hommasta niin sainpa lakattavaksi vielä kaverinikin eli kuvaajan paremman puoliskon:
Viikonloppuni on siis ollut hyvinkin kiireinen mutta todella antoisa! Aivan mahtava viikonloppu, kiitos kaikille malleille ja työntekijöille ja yhteistyökumppaneille! Kuvausten kakkososa on pääkaupunkiseudulla kesemmällä, ja kalenteri ilmestyy syksyllä. Sinne asti vain on maltettava. Rekku Rescuen sivulle Facebookkiin tulee making off kollaasia jossain vaiheessa, mutta pyrimme olemaan paljastamatta liikaa jotta jännitys säilyy kalenterin julkaisuun asti.

10 kommenttia :

 1. Vitsi sulla on aina kaikkea siistiä menossa!

  VastaaPoista
 2. Huhhuh, on sulla ollut vilskettä :)
  Miten nuo maskeeraajan kynnet on tehty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvassa näkyvällä lakalla, oltiin siis maskeeraajan kotona ja lakattiin omalla lakalla. Nimeä en tarkistanut? Mulla oli kaikki leimauslaattani mukana, ja leimat on peukussa laatasta QA40 ja muut BM-312. Tuli niin kivat kuviot että täytynee koittaa tätä joskus itekkin. :)

   Poista
 3. Ihania kynsiä teit taas, kiitos! Ne oikein kruunaavat kuvat. :)

  VastaaPoista
 4. Hulinaa on varmasti riittänyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä riitti, korvissa soi vielä illalla kun kotiin pääsi. Silti antoisa viikonloppu, toinen samanmoinen oisi viel kesällä luvassa. :)

   Poista