lauantai 1. maaliskuuta 2014

Lakkauskilpailuni voittajan äänestys alkaa

Lakkauskilpailun äänestys alkaa nyt, ja äänestää voit postauksen lopusta löytyvällä lomakkeella. Eniten ääniä saanut lakkaaja on voittaja. Laitetaan ensimmäiseksi kuvaksi vielä se palkinto joka odottaa voittajaa:

Tässä tulee kaikki osallistujat saapumisjärjestyksessä oman viestinsä kera.


Kilpailija 1, Heidi:

Mulla tuli heti ekana mieleen, että teen jotkut todella herkät kynnet. Mielessä pyöri vaaleanpunainen blogisi ulkoasun myötä, mutta kun vaaleanpunaista on nähty helmikuussa niin paljon, joten jotain muuta väriä piti saada. Tuloksena lilat, glitterpölyn saattelemat höyhenet. Nämä ovat mulle ne "Miracle's Nailsit" :)-Heidi


 

Kilpailija 2, rose86:

Aiheen ollessa Miracle's Nails suunnitelmaa ei tarvinnut hakea kaukaa, heti
tulee mieleen vaaleanpunainen ja kissat. :D


 

Kilpailija 3, Jenny Männistö:

Aiheesta tuli mieleen sun kyntesi, joten valitsin blogisi mun oma lakkaushaaste -osiosta neljä mieluisinta lakkaustapaa: irtoglitter, fimot, hammaslanka tekniikka ja glittersandwich. Tein niistä ihme kynnet :D


 

 

Kilpailija 4, Jenny Männistö:

Miracle's nails aihe toi mieleeni lempivärisi eli vaaleanpunaisen, jotain bling blingiä ja jotain hassua. :3 

 

Kilpailija 5, Roosa ScratchMeWithYourNails:

Sain inspiraation näihin kynsiin kun mietin mikä minun mielestäni oikeasti on ihmeellistä ja kaunista. Sateenkaaret, ne on kauniita eikä kukaan tiedä mitä sateenkaaren päässä on :)


 

Kilpailija 6, Oona V:

Lähdin lähestymään tätä teemaa ajattelemalla, mitä tulee mieleen Miraclen kynsistä. Vaaleanpunainen, kissat ja käsinmaalaus. Tässä on mun taidonnäyte Miracle's Nailsista! Kissat, käsinmaalaus ja vaaleanpunainen on niin kaukana mun mukavuusalueesta kun voi olla, ja sen kyllä huomaa. Yritys on tärkeä, ja nämä kynnet on tehty rakkaudella!

 

Kilpailija 7,  Kaisun:

Heti kun ilmoitit kisasta, mieleeni tuli, että pinkkiä pitää olla ja kissoja tietenkin! Ja niin se vaan alkoi täti-ikäistäkin lapsettamaan! :D

 

Kilpailija 8, nin:

Minulle tuli heti mieleen Miracle's Nailsta kimalle ja enemmän ajateltuani sanaa miracle/ihme mieleeni tuli tähtitaivas ja avaruus.

Tässä siis kaikki kilpailijat. Voit äänestää suosikkiasi allaolevalla lomakkeella. Äänestysaikaa on 14.3.2014 klo 12.00 asti. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan myös pieni yllätyspalkinto.

4 kommenttia :

 1. Onpa kauniita lakkauksia! Voiko osallistuneet äänestää muiden kynsiä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin, äänestysvapaus. ;) Jos omat on kauneimmat niin mikään ei estä äänestämästä niitä. :)

   Poista
 2. Oi miten nättejä! Olisin halunnut äänestää useampaakin, mutta pakko oli valita parhaista yksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en itse joudu tekemään tätä valintaa. :)

   Poista