maanantai 17. maaliskuuta 2014

Kynsimiitin goodie bagit

Mutta vielä olisi esittelemättä tarkemmin ne goodie bagit. Ajattelin venyttää kaikki yhteen postaukseen, mutta blogger oli toista mieltä ja jouduin jakamaan postaukseni kahtia. Ensimmäinen osa käsittelee miittiä ja tämä toinen osa on pyhitetty kokonaan goodie bagilleni. Tässäpä ne sen kummemmin mukisematta:
Kaikkien lahjakasseista löytyi Edgy Polishilta pussukassa suklaakonvehti, Edgy Polishin oma lasiviila ja kynsilakka. Omani oli Mentality Atypical, ihan uusi tuttavuus. Kiitos Edgy Polish!
CesarsShop antoi kaikille Nailfix viilat. Lisäksi CesarsShopilta tuli paljon palkintoja arpajaisiin. Kiitos CesarsShop!
JuhlaCenter oli jo aiemmin mainittu tunnelman luojana. Jokaisen omassa lahjakassissa oli vielä kotiinviemisiksi saippuakuplia ja saimme myös alennuskodit kauppaan. Kiitos JuhlaCenter!
NailCity lahjoitti jokaiselle oman Zoyan ja lisäksi arvontaan vielä kaksi pulloa. Kiitos NailCity!
Top-Kosmetiikka/Wiener Institut lahjoitti jokaiselle oman Dependin lakan ja vielä arvontaan Dependin leimaussetin. Lakkoja oli sen verran että toiset saivat pussiinsa kaksi Dependia, toisille taas tuli kaksi muuta lakkaa. Minulle osui kaksi Dependiä. Kiitos Top-Kosmetiikka!
 L'Oréal lahjoitti kaikkien lahjapussin täytteeksi essien lakat. Minun omani oli Big Spender. Kiitos L'Oreal!
 Inniltä saimme kaikki omat kokokynnen kynsitarra-arkit. Innillä voit siis luoda omat kynsitarrat, jotka he tulostavat ja lähettävät sinulle. Kiitos Inni!
Kahvila&Lifestyle Lineea laittoi pöydät koreaksi molemmilla kattauksilla ja lisäksi lahjapussukkaamme Dr. Hauschan päivävoidenäytteet. Kiitos Lineea!
Consult Lady oli lahjakassiimme sponssannut jokaiselle China Glazen crackle lakan. Omani on Oxidized Aqua. Lisäksi siellä oli viilat ja esitteitä. Arvontaan Consult Ladylta tuli Mirabelle lahjakassit, joiden sisältöä en valitettavasti nähnyt mitä kaikkea sinne oli koottu. Kiitos Consult Lady!
Lumenelta lahjapussiimme saatiin Gloss&Care lakkoja. Lakkoja oli sen verran että toiset saivat pussiinsa kaksi Lumenea, toisille taas tuli kaksi muuta lakkaa. Minä sain toisen lakkani ihanalta Saralta! Lakat ovat siis Metsämarjat ja Kevättalvi. Kiitos Lumene!
Berneriltä saimme itse lahjakassit, jonne saimme täytteeksi heiltä Sally Hansenin Satin Glam lakat ja Isadora lakkoja. Samaan pussiin koottiin myös kaikki muut tuotteet. Omat lakkani olivat Sally Hansen 05 Chic Pink ja Isadoralta uudet kevätvärit 778 Halo, 780 Opaline ja tekstuurilakka 135 Cotton Candy. Kiitos Berner!

Arvottavana oli vielä monen monta ihanaista pakettia, ja kohdalleni osui MoYou Londonin Suki collectionin leimauslaatta ja Zoyan Faye kynsilakka. Kiitos MoYou London!


Laitan vielä tänne loppuun jotain joka liittyy samaan päivään, mutta ei itse kynsimiittimme. Tapasin miitin jälkeen taas Kaisun, jonka kanssa olemme jatkaneet viestittelyä ja kissankarvaisia lakkahuuruisia juttujamme. Kaisu oli käynyt puolestani tekemässä ostoksia ja sain ne plus kaikkea kivaa yllärilahjaa jälleen. Tässä on pakettini:
Omat ostokseni on Konadin uusi stamper setti ja Gina Tricotin valkoinen lakka. Kaikki muu on ekstraa Kaisulta! Pesusuolaa, Models Ownin Hayley's Comet, Konadin pinkki leimalakka, meikkipussi ja lasisydämiä. Meidän kisutkin sai jälleen tuliaisia, tänään postausta kirjoittaessani hiiri on jo juossut ohitseni tuossa moneen otteeseen, karvat sillä vielä on mutta väri on vähä eri... Kiitos Kaisu!

4 kommenttia :