tiistai 25. maaliskuuta 2014

Jenkki kynnet

Joulukuussa kynsihörhöjen pikkujouluissa saimme yhteistyöpyynnön Cloetalta, saamme tapaamiseemme kaikille namia ja purkkaa jos teemme jostain purkkapussista inspiroituen kynnet. Tähän kaikki suostui ja kynsiä tehtiin ja niitä on nyt pikkuhiljaa julkaistui Jenkin Facebook sivulla ja Instagramissa. >Tässä< aiemmat tekeleeni.

Nämä kynnet tein inspiroituen Jenkki Juicy Cube Apple-Pomegranate purkasta, ja tässä kuvat yhtenä pläjäyksenä:Kynsissä on käytetty paljon erilaisia juttuja, ja kerron ne kynsi kerrallaan. Peukalossa on alla essien Blanc. Ohuella nail art siveltimellä siihen on maalattu purkkapussin mukaan neliskanttinen omena käyttäen flormarin WL08 ja BK:n lakkoja. Nimettömässä on BK:n lakka ja niittejä. Etusormi, keskisormi ja nimetön on saanut kuorrutuksen essensen 138 L.O.L lakkaa ja leimat on Bundle Monsterin laatasta BM-010 leimattu BK:n vihreällä lakalla.

Kynnet on varsin pirtsakat, eivät lainkaan omaa tyyliäni eikä varsinkaan omaa väriäni, mutta muutoin mielestäni kuvaa hyvin tuota purkkaa. Värimaailmat sopivat hyvin yksiin kynsien ja purkkapussin kesken. Purkka itsessään oli kyllä ihan hyvää, vaikken juuri purukumia syö.

10 kommenttia :