maanantai 10. maaliskuuta 2014

Geelipaikkaus

Mulla on ollut koko olemattoman talven ajan ongelmana oikean käden etusormen kynsi. Se liuskoittui pahasti, ja kun aloitin Mavalan Scientifique kuurin, en malttanut lyhentää kynttä riittävästi vaan tuota pahaa liuskoittumaa jäi lyhennyksen jälkeen vähän. Ja siitä vähästä tuli taas ajan saatossa paljon. Scientifique on estänyt kaikkia muita kynsiä liuskoittumasta, mutta tätä jo olemassa olevaa ongelmaa se ei ole poistanut. Tällainen ongelma siis kyseessä:


Edelleenkään en kuitenkaan halunnut lyhentää kynsiä niin paljon että koko liuskoittunut osa poistuu, päätin koittaa toisenlaista lähestymistapaa. Geeliä päälle. Minulla on essencen geelilakkaussetti LED-uunilla ja sillä tein tämän yhden ainokaisen kynnen päälle suojan. Ensin tosiaan nyppäsin tuon liuskoittuneen osan ja kerroksen kynttä kokonaan pois, tämän vuoksi siis paikaksi geeliä. Tällainen siitä tuli, ja tällä mennään:

Saa nähdä taas ajan kanssa miten tämän kanssa käy, pääsenkö koskaan kokonaan eroon tästä murheenkryynistäni. En haluaisi millään lyhentää kynsiä kokonaan tyngiksi, mutta ehkä se on pakko jos ei nyt tämä konsti sitten toimi. Seuraillaan ja palataan aiheeseen.

6 kommenttia :

 1. Lopputulos ainakin näyttää hyvältä. Mulla tuppaa myös liuskoittumaan jotkin kynsistä samalla tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva. :) Kattellaan oisko tällainen konsti sitten apu tuon liuskoittuman poiskasvattamiseen. ;)

   Poista
 2. Toi on niin ilkeetä! Toivottavasti geelaus toimii :)

  VastaaPoista
 3. Vähänkö siistin paikan olet tehnyt! Katteks käyp!
  T:Krooninen liuskakynsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Toivotaan et siitä on myös apua.. ;)

   Poista