lauantai 3. elokuuta 2013

Ei menny niinku Strömsössä

Eilen lupailin essencen pinkkejä lakkoja esitellessäni vinkin lakan kuplimiseen. Joten täältä tulee. Tosiaankin sain nuo essencen lakat ensin kuplimaan, TODELLA PALJON, ihan järkyttävää. Lakka on paksua ja olen tottunut lakkaamaan melko paksuja kerroksia joten kuplimista ei voinut välttää, ennen kuin opin lakkaamaan ohuemmalti. No, piti kuitenkin jotenkin ratkaista kuplimisongelmakin, kamera ei kuitenkaan anna anteeksi niitä. Kokeilin puolivahingossa pelastaa lakkauksia pikakuivattavalla Seche Vite Dry Fast Top Coatilla. Se oli aika nappi veto, sillä ilmakuplat hävisivät! Ihan oikeasti! Kuvia ei ole muokattu ja ne todellakin on otettu samoista lakkauksista ennen ja jälkeen Seche Viten.


No tästä intoutuneena halusin sitten saada kynsilleni perinteiset lakanankuvat. Tiedäthän, illalla nukkumaan mennessä kuvittelet lakkojen olevan kynsillä jo kuivat, mutta aamulla kynnet on täynnä lakanankuvia ja ihmeellisiä viiltoja ja painaumia. Näin itselleni kävi ennen pikakuivattavia aina kun lakkasin illemmalla kynnet. Ne eivät ikinä ehtineet kuivua riittävästi yötä varten. Nyt siis jätin tarkoituksella lakkauksen iltaan ja Seche Viten käyttämättä ja aamulla kynnet olivatkin melko kaamean näköiset. Ei muuta kuin testaamaan mitä se päällilakka taas tekee, ihmeitä, sanoisin. Kynnet olivat kuin vastalakatut jälleen!


Tässäpä nyt oli hieman pilalle menneitä lakkauksia mutta välillä kaikki muutkaan asiat ei oikein suju. Loppukevennykseksi vielä pari kuvaa. Kun siis meikäläisen piti kuvata kynsiä, lightbox olikin jo varattu!

12 kommenttia :

 1. Joo! Oon ihmetelly että kun mulla jotkut lakat on alkanu yhtä äkkiä kuplimaan, enpä oo ees ajatellu että seshen käyttämättömyys on syynä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuplimiselle voi olla moni syitä, riippuen lakasta. Ite luulin ennen että se tarkoitti lakan olevan vanhaa. Nyt tiedän paremmin, että se on ihan oma virhe jos kuplii. ;) Mutta onneksi Seche Vite kaiken korjaa.

   Poista
 2. Pikakuivattajat kyllä antaa paljon anteeksi lakkaajan virheille:) Mieluumin kannattaa tosiaan lakata ohuita kerroksia ja antaa vaikka kerrosten kuivahtaa vähän välissä....riippuu tosin lakasta. Jos on tarpeeksi hyvälaatuinen lakka, niin suttaan kyllä ne kaikki vaadittavat kerrokset aika pikaisessa järjestyksessä mutta essencet ei ehkä ole ihan riittävän laadukkaita siihen, vaikka toki hyviä hinta-laatusuhteeltaan ovatkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, essenceä kehuttiin ja ihastuin väreihin mutta petyin kun ne kupli. Onneksi se ongelma on voitettu ja voin ostaa niitä lisää, nyt kun osaan niitäkin käyttää. :)

   Poista
 3. SV se vaan tekee ihmeitä! <3
  Minä rakastan myös kiiltoa, jonka SV tarjoaa kaiken muun hyvän lisäksi. Haju on ainoa huono puoli tuossa pikakuivattajassa.

  VastaaPoista
 4. Seche vite kuulostaa olevan hintansa arvonen. Täällä vasta tutustutaan siihen, kaksi kertaa ollu käytössä ja ainakin vakuuttaa sen nopeutensa puolesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, itse en ihastunut yhtä paljon inm Out The Dooriin vaikka on myös kovin kehuttu pikakuivattaja. Täytyy koitella vielä ihastua koska mulla on sitä normipullon lisäksi jättiåullo varastossa...

   Poista
 5. Mistä mä voin ostaa tuota SV:tä? Mulla o aina tyynyliinan tai lakanan kuviointi kynsis aamulla vaikka kuinka ootan ja ootan ja ja.. :) Tällä hetkellä lakkaus kärsii ilmakuplista :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä saa joistain nettikaupoista ainakin, ite tilasin jenkeistä ku siellä halvinta. Sunkannattais varmaan kysyä FB:n Kynsikoristelut ryhmästä. :)
   http://www.facebook.com/groups/kynsikoristelut/

   Poista