perjantai 9. elokuuta 2013

Vielä on aikaa äänestää

Kohta viimeinen vuorokausi lähtee käyntiin lukijoiden lakkaushaasteen kauneimpien kynsien äänestyksessä. Vielä siis ehdit, jos et ole vielä äänestänyt. Klikkaa itsesi 
alkuperäiseen kilpailupostaukseen 
niin löydät monimutkaiset ja vaativat ohjeeni miten pääset antamaan äänesi ja osallistumaan äänestäjien kesken arvottavan palkinnon jakoon.

Tässä vielä kuva palkinnosta joka arvotaan kaikkien äänestäneiden kesken:

Kauneimmiksi valittujen kynsien ehdottaja palkitaan myös, ja kolmantena on lisätty yllätysmomentti eli vielä kolmas palkinto jaossa. Palkitsen omasta mielestäni parhaan ehdotuksen ekstra palkinnolla. Ja tämä on ollut minun tiedossani lähes kilpailun alusta asti, olenpas saanut pidettyä salaisuuden sisälläni, huomenna sen pääsen myös julkistamaan.

Näppärimmät huomaavat että otsikko ja tekstin alku vaihtui, mainostin tosiaan että aikaa on enään vuorokausi, mutta mä elän nyt päivän edellä muita, eli lauantaissa! Eli oikeasti on pari vuorokautta vielä aikaa, sunnuntaihin puoleenpäivään. ;)

2 kommenttia :

 1. Haaste :) !

  http://dreamaboutperfectnails.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ookkei, koitan tehdä, mun kosmetiikkatuotteeni vaan tuppaa olemaan kaikki vaaleanpuansia ku oon valinnut ne pakkauksen mukaan! :D

   Poista