keskiviikko 28. elokuuta 2013

Lainattua ruutia

Kaverini kävi Virossa ja osti sieltä itselleen lakan jonka toi minulle ystävällisesti kokeiltavaksi kun arvasi että se olisi mieleeni. Wild&Mild Gunpowder, aivan upea lakka! Sain sen siis käteeni eilen, ja vaikka jonossa oli useampia lakkauksia joita palan halusta kokeilla, voitti kuitenkin tämä ihanainen glitteri! Ihan kaiken uhallakin kun jouduin edelliset glitterit poistamaan ennen uutta lakkausta, eli jatkoksi heti uusi samanlainen urakka. Katsellaanpa kuvia:

Kynsillä siis Seppälän Tiia Vanhatapio Fool's Gold ja päällä Wild&Mild 229 Gunpowder. Pikakuivattajana Seche Vite, koska kerroksia oli alla yhteensä viisi.

Pidin siis todella tästä glitteristä, itse en ole törmännyt samanlaiseen ennen, vaikkakin urani on vielä melko lyhyt. Mutta sen verran ihastuin että täytyy tämä lakka omiinkin kokoelmiin hankkia. En tiedä mistä tuo visio pompsahti välittömästi lakan käteen saatuani päähäni että alle kultaa. Noh, sujuva valinta, mielestäni. Nämä kynnet saakin hetken olla, ei ole kiirettä aloittaa glitterin poistourakkaa ihan heti uusiksi.

12 kommenttia :

 1. Kulta sopii tohon alle tosi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin se oli ihan itsestään selvyys että alle pitää laittaa kultaa. :)

   Poista
 2. Onpas kiva ja nätti tuo Gunpowder! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun on pakko siis saada tämä omiin kokoelmiini myös. :)

   Poista
 3. Kulta sopii tuohon hyvin ja aika nätti glitterlakka kyllä. :)

  VastaaPoista
 4. Pinkkiä glitteriä... *uuh* <3
  Ei tällaisia saisi näyttää :D

  VastaaPoista