tiistai 27. elokuuta 2013

Kynsilakanpoistoaine-testailua (osa II )

Testasin aiemmin kynsilakanpoistoaineita ja jo silloin päätin jatkaa testejä etsien hyvää ja edullista lakanpoistoainetta. Edelliset testit näet täältä. Ostin sitten hieman lisää eri poistoaineita ja koitan niitä nyt sitten yhdessä ja vertaan tehoa. Tässä testin osassa mukana seuraavanlaiset kynsilakanpoistoaineet:
Tilasin tuollaisen Forte purkin erittäin edullisesti beautycosmetic.biz verkkokaupasta, hintaa putelilla oli tosiaan 0,88€. Seuraavat edulliset essencet tilasin kosmetik4less verkkokaupasta, asetoniton mansikan ja passionin tuoksuinen 0,95€ ja asetonia sisältävä kookoksen ja papaijan tuoksuinen 0,85€. Neljäntenä testissä jälleen verrokkina pelkkä asetoni, joka on tyhjässä Pirkka kynsilakanpoistoainepullossa. Siksi ei erikseen kuvassa.


Vanulappu kasteltu yllä oleviin kynsilakanpoistoaineesiin ja saavat vaikuttaa hetken kynnelle painettuna.


Essencet hävisivät selkeästi asetonille, forte vielä testaamatta.


Oikeasti hassun tuntuista lykätä sormi purkkiin ja pyöritellä, en todellakaan uskonut että lakat sillä lähtisivät... Lisäksi pyöritellessä aine vaahtosi purkissa.


Mutta tämä aine olikin tehokasta!

Yllä kuvissa näkyy että essencet olivat melko tehottomia vaikka poistoaineeseen liotettu vanulappu lepäsi kynnellä ihan rauhassa. Ihanan tuoksun poistoaine jätti mutta minulla on joka tapauksessa tapana pestä kädet kunnolla saippualla aina lakanpoiston jälkeen. Asetoni tietenkin toimii, sehän nähtiin jo edellisellä kerralla, mutta nytpä uusi mielenkiintoinen kilpailija asetonille, tämä purkki ei ole hinnalla pilattu eikä kuivattanut sormia kuten asetoni. Tykästyin ja tilaan purkkeja varmasti useamman, jatkan testailuja tuolla purkilla vielä että kuinka kauan purkissa riittää tehoa ja raportoin tähän samaan postaukseen. Mutta luvassa todennäköisesti myöhemmin vieläkin jatko-osaa testisarjalle.

12 kommenttia :

 1. Ai vitsi pitäis munkin tota asetonia hommata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ostanut jo kolme pullollista ja Biltemassa oli edullisin. Reilu 4€ litra. :)

   Poista
 2. Mielenkiintoinen poistotapa, lykkää sormi purkkiin ja tsadaa kynsilakka hävisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todella, näitä myydään täällä kaupoissa yli kymmenkertaisella hinnalla, en ole raaskinut ostaa. ;) Mutta tätä voin suositella, todella hyvä tuote.

   Poista
 3. Hyvin positi toi purnukka jonne kynsi laitetaan.Testaisitko viel jollain glitter kynsillä kuin hyvin poistaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehjänä tuli Bulgariasta asti. Voin testata jossain vaiheessa, mulla on juuri parhaillaan menossa glitteritesti peel off base coatin kanssa jonka teen ensin loppuun niin seuraavat glitterit sitten poistan tonne purkkiin. :)

   Poista
 4. Nää on mukavia postauksia, kun sitä täydellistä poistoainetta etsii varmaan jokainen. :) Taidan jossain vaiheessa tilailla noita Essencen poistoaineita, vaikka sitten vaan tuoksujen takia.. :D Tahtoo nuo normaalit poistoaineet olla niin pahanhajusia, että pahimmillaan saa päänsärkyä niistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on todella ihana, molemmissa. :) Ja siis poistaahan nekin ne lakat, eivät vaan yhtä tehokkaasti kuin toiset. Mutta toimii kuitenkin. :)

   Poista
 5. Aika jännän olosta toi aine. :) Jääköhän ne poistetut kynsilakat sinne purkkiin jotenkin "lillumaan" vai... Ei ollenkaan hullumpaa (ei kulu vanulappuja, jne.).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein itedä, vasta yhet lakkaukset poistanut tuonne. Veikkaisin et imeytyy jotenkin tohon superloniin mitä siel on. Ja suuri plussa on nimenomaan tuo ettei vanulapuista jää kynsiin ja sormiin nöyhtää, todella siistiä puuhaa.

   Poista
 6. Mä kans laitoin tuota ekaa nyt beautyn tilaukseen mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sähän pääsit tuota yhteen riikinkukonsulka kynteen koittaankin. :)

   Poista