tiistai 6. elokuuta 2013

FB Lakkaushaaste ranskalainen manikyyri

Siis jotenkin nyt tuntuu tosi haastavalta keksiä aiheita mitä kynsilleen tekisi. Siis en ole lakannut kynsiäni sitten Lukijoiden lakkaushaasteen päättymisen vaan tänään poistin kynsiltä viimeisen päivän lakkaukset. Ja asian vierestä, kuten Facebook sivullani totesin, älkää unohtako missään olosuhteissa peel-off aluslakkaa glitterilakkaa käyttäessänne. Niinkuin minä tein. Taas. Ei siitä enempää.

Koska pidän lakkaushaasteista, olen Facebookissa liittynyt ryhmään nimeltä Lakkaushaaste. Siellä on viikoittain vaihtuva aihe lakkaukselle, joten tahti ei päätä huimaa kuten ehkä noissa kahdessa aiemmassa haasteessani. Tämän viikon aiheena on ranskalainen manikyyri, jollaisen kovasti halusin tehdä mutta emmin keltaisten kynsieni kanssa. Sitten päätin antaa mennä vaan. Jos kynnet on keltaiset ja lakkaukset kamalat niin teen toiset. Mutta lopulta tykästyin kuitenkin lopputulokseen.

Tällaiset niistä sitten tuli: Mokasin jälleen (kuten jokusen kerran aiemminkin) kun unohdin kuvata käytetyt decalit ennen niiden silppuamista käyttöön. Jätin sen vuoksi kokonaan käytettyjen tuotteiden kuvan väliin. Tietty asiaan ei vaikuttanut se että ensimmäinenkään kuva jotka otin silputusta arkista ja muista lakoista ei onnistunut. Joten joudun vain kirjoittamaan mitä olen kynsilleni tällä kertaa laittanut. Alle laitoin BK:n ranskislakan #06 ja vapaalla kädellä lakkasin kärjet essien Blancilla. Waterdecalien lisäksi laitoin kynsille strasseja. Päällä pikakuivattava Seche Vite.

Kynnet on nätit ja yksinkertaiset, eikä keltainen väri kynsissäni paista ollenkaan alta johtuen tuosta paksusta pohjalakkauksesta. Nähtäväksi jää kauanko viihdyn näissä lakkauksissa, edelliset olivat hyvinkin kestävät, kulumisen puolesta niitä ei olisi vieläkään tarvinnut poistaa.

Oletko muistanut jo äänestää lukijoiden lakkaushaasteen kauneimpia kynsiä?
Äänestä <täällä> !

24 kommenttia :

 1. Ompas ne nätit ü Ranskiksen rajalle sopii niin hyvin joku kiemura-kukkajuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Juu, niin mustakin, ihan vaan pelkästä valkoisesta en tykkää, se on jo liian simppeli mun makuuni. Ylläri... :D

   Poista
 2. Tosi kaunis lakkaus. :) Ranskalaisiin sopii kyllä hirvittävän hyvin erilaiset kiemurat ja erityisesti kukkakuviot.

  VastaaPoista
 3. Sievät! Kuinkahan monta päivää muuten jaksat samoilla lakkauksilla, nyt kun olet haasteesi kautta tottunut rajuun lakkaustahtiin ;-) Itselläni oli tänään hiekkalakkatestauksen kuudes päivä..huhhuijaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa ihmettelen, itse asiassa nythän tässä oli 7päivää samat lakkaukset. Pitää ihan oikeasti nostaa rimaa ja tehdä vaan sellasia lakkauksia missä todella viihtyy. :) Hiekkalakkoihin mä en koske pitkällä tikullakaan, joten en voi kuin ottaa osaa koitokseesi! :D

   Poista
 4. Eihän näissä näy keltaisuuden häivääkään!

  Kaunis lakkaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei näy, sen verran paksulti tossa alla lakkaa. :) Ja kiitos. :)

   Poista
 5. Minäkin olen sitä mieltä, että koristeltu ranskis on ihan perusversiota kivempi. Joskus ennen tätä totaalista kynsiin hurahtamista pidin tavallista ranskalaista ranskalaista manikyyriä kaikista kauneimpana. Ja nyt se tuntuu vähän alastomalta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kyllä siitä vaan näyttää puuttuvan jotain. :)

   Poista
 6. Niin kauniit kynnet :) mä liityin myös samaan ryhmään mutta tää haaste taitaa jäädä tekemättä kun vasta harjoittelen lakkaamista ja ei toiveitakaan suorasta viivasta saati sitten kaartuvasta ;)

  VastaaPoista
 7. Tosi, tosi kivat! Mä tykkään kans laitella ranskiksiin kukkasia yms ja tykkään myös tehdä värillisellä lakalla ranskiksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Juu jotain erikoista pitää olla säväyttämässä. :)

   Poista
 8. Nää näyttää todella hyvälle :3 :)

  VastaaPoista