keskiviikko 14. elokuuta 2013

Pastel rainbow vs. neon rainbow

Sain ensimmäiset valitsemani testituotteet Born Pretty Storelta, eli ensimmäiseltä yhteistyökumppaniltani. Nettikauppa on edullinen ja tilaukseen ei tule postitus- eikä toimituskuluja. Born Pretty Storella on aivan mahtavan iso valikoima jos vaikka mitä nail art tuotteita. 

Valitsin testiin uutuuksista ihania pieniä pyöreitä NIITTEJÄ pastellin ja neon sävyissä, sekä TARRA-ARKIN. Nämä matkasivat mielestäni ennätysvauhtia Suomeen, ja aion siirrellä kaupalle vähän rahaa Paypalilla, tilatakseni muitakin ihania uutuuksia... ;)
Testasin ensimmäisenä niittejä, ja oli vaikea keksiä sopivaa mania johon saisin mahdollisimman montaa väriä käytettyä. Halusin siis tietenkin koittaa heti kaikkia kerralla. Ainoa mihin keksin laittaa jokaa väriä on siis mainittu otsikossa ja sellaisen manin yritin tehdä.


Kynsillä on kaksi kerrosta essie Blancia ja strassikynän avulla kiinnitetty kaksi niittisateenkaarta. Päällä pikakuivattava Seche Vite. Kynsistä tuli herkullisen näköiset, välttämättä ne eivät sateenkaarta muistuta mutta kivat ne on silti. Tykkään näistä niiteistä kyllä, ihan oikeasti. Seuraavaan maniin ehkä sitten valitsen vain yhtä tai kahta väriä mutta ensimmäiseen piti saada kaikki kerralla.

Jos haluat itse tilata kaupasta, voit käyttää alennuskoodiani AFBQ10 lukijoilleni. Kun koodiani on kymmenen kertaa käytetty, Born Pretty Store sponsoroi blogiini arvonnan teille lukijoille. Itse siis en hyödy rahallisesti, vaan saan pitää kokeilemani ja arvostelemani tuotteet.
Tarroja koittelen sitten seuraavassa manissa, visio on jo päässäni, toivottavasti saan myös toteutettua kynsille.

18 kommenttia :

 1. Ompas hauskoja, itse en ole vielä niittejä testannutkaan koskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ekat oli kultaisia ja hopeisia sydämiä, ajattelin laajentaa valikoimaa kerralla urakalla! :D Nää on nätin värisiä ja varmasti riittää monenlaisiin maneihin.

   Poista
 2. Noi niitit on kyllä kivoja, pitäs itekin tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mun ei onneks tartte sentään niitä tilata, mutta kaikkea muuta ihanaa siellä ois oottamassa.. :D

   Poista
 3. Oi, kivoja niittejä :)
  (elokuu, mene pian pois, mene... )

  VastaaPoista
 4. Tämä postaus tais sitten katkaista kamelin selän. Oon jo pidempään suunnitellut tilausta tuonne, eritoten noita erilaisia niittejä. MUTTA NOI PASTELLINIITIT. Ne on saatava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Nuo kyseiset niitit sattuu olemaan tarjouksessa juuri nyt. Ja lisäksi siellä ois pimeässä hohtavia niittejä, niitäkin haluaisin. <3

   Poista
 5. Kiva idea tuo värilliset niitit & valkoinen.
  Tykkään :-). Perusvalkoiset myös kovasti muodikkaat, mutta huh..vaativat lakkaustarkkuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Essie Blanc on hyvä lakka, samoin tykkään ihan yhtä paljon China Glazen White on whitesta.

   Poista
 6. Munki pitää ostaa noita niittejä :) on hyvännäköiset kynnet kyllä !

  VastaaPoista
 7. Hienot kynnet! Multa lähtee tilaus tuonne, heti kun Paypal alkaa toimimaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Mä taas oottelen tilipäivää et voi sieltä tilata lisää ihanuuksia. :)

   Poista