perjantai 2. elokuuta 2013

Essencen colour&go pinkit lakat

Tykkään testailla lakkoja, ja nyt toista kertaa esittelen niitä blogissani. Olen lakkaillut pikkuhiljaa viime kuun lakkaushaastetta tehdessä myös näillä essencen lakoilla että saan ne sitten kokonaisuudessaan esiteltyä.Tilasin lakat kosmetik4lessiltä ja hintaa näillä vain 1,55€ kappale. Pullot ovat 8ml.Tässä ensimmäisenä esiteltävät lakat, vasemmalta oikealle numerot 104-110. Nimet erikseen swatch kuvissa. Nämä essencen lakat olivat minulle alkuun hyvin haastavia, leveällä sudilla tulee kerralla todella paljon lakkaa ja lakkaus kuplii helposti. Pienen totuttelun jälkeen opin vähentämään lakan määrää ja kupliminenkin loppui. Peittävään tulokseen tarvitsin aluksi kaksi kerrosta, kunnes vähensin lakkakerroksen paksuutta ja maltoin lakata ohuelti kolmeen kertaan. 104 ja 105 vaativat enemmän kerroksia.

104 sweet as candy

105 party princess

106 free hugs

107 naughty and pink!

108 ultimate pink

109 off to Miami!

110 modern romance

Värit ovat hyvinkin mieleeni, kaikissa vaaleanpunaisen eri sävyissä. Tosiaan alku oli hankalaa, kunnes opin käyttämään näitä lakkoja. Olen koko ajan tilaillut lakkoja lisää, ja jälleen on uusi tilaus lähdössä. Voin suositella lakkoja muillekkin hyvillä mielin, mutta varoituksen sanana sen verran että lakka on paksua ja sitä täytyy levitellä ensin varovasti välttääkseen kuplimisen. Itse asiassa keksin loistavan vinkinkin tuohon kuplimiseen, mutta jätän sen seuraavaan postaukseen.

16 kommenttia :

 1. Peittikö sweet as candykin kolmella ohuella kerroksella? Jos peitti niin mun on ehkä pakko tilata se ja katsoa vastaisiko se mun täydellisen baby pinkin kriteerejä. Modern Romancekin näyttäisi aika kivaisalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa nyt kun tuli puheeks, ni eipä tainnut muuten peittää. :/ Modern romance eroaa noista muista omaamalla hiukan shimmeriä lisäksi.

   Poista
  2. Piti muokata ihan tuonne itse postaukseen että vaati enemmän kerroksia. :)

   Poista
  3. Meh, kerkesin jo innostua :D Kaunis se kyllä silti on. Modern romancea olen aiemminkin jo katsonut, mutta nyt himotus iski uudelleen :D

   Poista
 2. Ihania sävyjä :) Mun käsiin jotenkin ne leveämmät sudit käy paremmin, osaan paremmin annostella sitä lakkaa niillä kuin ohuilla sudeilla. Onneks meille kaikille löytyy vaihtoehtoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näillä kyllä saa äkkiä lakat kynsille kun ei montaa kertaa tarvitse sipaista. :)

   Poista
 3. Sweet as Candy on söpö! Ja sinä tosi ahkera lakkailija :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tai mulla on vaan kovasti tekemisen puutetta... ;)

   Poista
 4. Kaikki noi lakat on ihania ! :D onneksi omistan ne!

  VastaaPoista