maanantai 5. elokuuta 2013

Ensimmäinen yhteistyökumppani

Alkutaipaleella, aloittaessani kynsikoristelun ja bloggaamisen, katselin kuinka isolla osalla bloggaajista on yhteistyökumppaneita. Hieman sitä ihmettelin mutta jotenkin mielsin asian sitten niin että se kuuluu harrastukseen. Tämä asia jakaa mielipiteitä kovasti, sen olen tässä ajan saatossa nähnyt. Olin kuitenkin itse ehtinyt aloittelijana laitella vähän sinne sun tänne yhteistyöpyyntöjä ikäänkuin se vain kuuluisi asiaan. Niitä ei kuitenkaan ensimmäistäkään löytynyt ja myös BornPrettyStorelta tuli kieltävä vastaus. 

Tässä joku aika sitten BornPrettyStorelta tuli minulle sähköpostia blogin sähköpostiosoitteeseen. Nyt he halusivatkin yhteistyöhön. Olin ihan hiukkasen suivaantunut ensin kun aluksi en kelvannut ja nyt teki mieli kieltäytyä ihan sen perusteella. Mutta kenelle siinä hallaa tekisin? Päätin siis kuitenkin suostua, koska kauppa on harvinaisen mielenkiintoinen ja laaja, puhumattakaan hintatasosta. Toimitusmaksukin Suomeen on peräti 0€.

Tämä alkanut yhteistyö on sellaista että valitsen blogiini esiteltäväksi joitain tuotteita kaupasta ja sitten kokeilen ne ja kirjoitan niistä. Tuolla sivun oikeean reunaan ilmestyneellä alekupongilla saa lukijani kaupasta 10% alennuksen tilauksesta, itse en siitä muutoin hyödy. Lukijani hyötyvät kupongin käyttämisestä muutoinkin, kun kymmenen kertaa on käytetty minun kuponkiani, BornPrettyStore sponsoroi arvonnan blogiini.Sitten odotellaan ja katsellaan milloin ensimmäiset testattavat tuotteet ehtivät Suomeen ja pääsen niitä kokeilemaan. 

En siis juuri nyt osaa pukea sanoiksi mielipidettäni yhteistyökumppaneista, en vastusta mutta ihan kaikkea en myöskään hyväksy. Muutamat blogit ovat käveleviä mainoksia ja sellaiseen en haaveile ryhtyväni. Silloin tällöin olisi kyllä kiva testata jopa uusia kynsilakkoja, toistaiseksi ostan ne ihan itse ja esittelen sitten. 

Oletko muistanut jo äänestää lukijoiden lakkaushaasteen kauneimpia kynsiä?
Äänestä <täällä> !

10 kommenttia :

 1. Onnea ekasta yhteistyökumppanista :)

  VastaaPoista
 2. Onnea yhteistyökumppanista. :)

  Ite oon sitä mieltä, että yhteistyökuviot on tosi hyvä juttu sekä bloggaajalle että sille firmalle eikä ne haittaa ainakaan mua lukijana niin kauan, kun ei tosiaan ole pelkkä mainosblogi. Eli hyvillä mielin mun mielestä voit lähteä tuollaseen mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Samanlaisia fiiliksiä ittellä. :)

   Poista
 3. Onnea yhteistyö kumppanista! :)

  VastaaPoista
 4. Hieno juttu ja paljon onnea! Innolla odottelen poimintojasi ja kenties minäkin jo kohta uskaltautuisin tilaajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina toi ulkomailta tilaaminen on oma lukunsa ku tarvii sählätä Paypalin tai luottokortin kanssa. Paypalilla on hommat toiminut ehkä vähän liianki hyvin ku vähentää rahat suoraan tililtä ja ostaminen on helppoa. ;) Liian helppoa!

   Poista