sunnuntai 11. elokuuta 2013

Miracle Kynsisirkuksessa

Perjantaina oli hurjan jännä päivä, minut oli kutsuttu Kynsisirkukseen! Siis joo, ei ihan oikeaan sirkukseen vaan Kaisalle Kynsisirkus blogista. Siellä tapasin muutamia Kaisan ystäviä joille Kaisa lakkasi kynsiä, päätin sitten kuitenkin lakata itse omat kynteni vaikka Kaisakin lupasi lakata. Sainpahan kuitenkin koittaa uusia lakkoja, valinnanvaraa riitti. Valitsin käyttööni sellaisia lakkoja jotka itselleni haluaisin mutta joita ei vielä ole, samoin sitten leimat sellaisesta laatasta jota ei vielä ole.

Tällaiset kynnet sain aikaan:
Kynsilleni siis valitsin OPIn If you moust you moust ja toinen lakka ratkaisi koristelutyyliksi leimauksen. Eli A-Englandin vanha Exalibur pääsi leimailemaan  Konad m65 laatasta ruusuja kynsilleni. 

Leimaukseen tuo Exalibur on kaikkien kehujensa veroinen, ja nyt harmittaa että tätä ei ole enää missään saatavilla. Olkaa onnellisia te kenen varastosta tämä löytyy. Vaikka leimat eivät ole vieläkään ihan täydelliset, niin olin itse oikein tyytyväinen aikaansaannoksiini. Leimailua pitää harjoitella vieläkin, mutta harjoiteltavaa olisi vähän muutakin. Kyllä tässä nyt ehtii, kun lakkaushaaste ei paina päälle ja tyyli on vapaa.

Perjantai illasta jäi itselle hyvä mieli kun pääsi toisten kaltaistensa seuraan, eikä tarvitse yksin kotona kärytellä lakkahuuruissa. Ihania kynsihörhöjä!

12 kommenttia :

 1. Nätit kynnet.Meilläkin on kynsihörhöjen tapaaminen täällä Pohjois-Pohjanmaalla syyskuussa, kun vaan malttais odottaa, että pääsee kaltaistensa pariin :oD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä on sitten kynsimiitti vielä erikseen, tää oli tällanen pienimuotoinen tapaaminen lakkailujen merkeissä. Ja tykkäsin, täytyy järjestää useammin. Tosi ihanaa! :)

   Poista
 2. Oon ihastellu tuota If you moust you moust-lakkaa jo aiemminkin ja kyllä se vaan edelleen kovasti kiinnostais lisätä ostoslistalle. :)
  Tosi nätit kynnet oot tehny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä tuo lakka mulle saa kanssa muuttaa vaikka yritän kovasti noita OPI lakkoja vältellä... Niihin menee sitte kaikki rahat! :D

   Poista
 3. Oli kiva kun piipahdit kylässä!

  Kynsistä tuli tosi kauniit ja herkät!

  VastaaPoista
 4. Heitin sulle haasteen, http://kynsienvarikartta.blogspot.fi/2013/08/colours-of-rainbow-haaste-ja-hopinaa.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, sain tämän jo mutten oo vielä tehnyt. Yritän paneutua siihen ja kattella mistä saisin eri värisiä puteleita ja purnukoita, mun tuotteet tuppaa oleen vaaleanpunaisia! :D

   Poista