perjantai 16. elokuuta 2013

Tarrailua

Jep, otsikko oikein loistaa fiksuuttaan. Eli manin aiheena oli kynsitarrat Born Pretty Storelta. Sain sieltä testattavaksi valitsemani tuotteet ja laajasta nail art valikoimasta halusin sitten kokeilla NÄITÄ TARROJA, koska näin heti monet mahdollisuudet näiden kanssa. Tarrat ovat tarroja, niistä joko pitää tai sitten ei. Tarrat eivät välttämättä malliltaan ole parhaimmasta päästä, mutta onnistuin niiden kanssa kuitenkin, ihan täysin polttamatta hihojani. Pinnani tuppaa usein olemaan hyvin lyhyt ja jos vastustaa niin vaihdan sitten hyvin äkkiä aihetta. Mutta onnistuin, ihan pienen savun kera vain.

Kynsillä värilakkana China Glazen Her Fabulousnes, half mooniin käytetty Tiia Vanhatapion Fool's Goldia ja pikakuivattajana inm Out The Door. Työkaluina sakset ja pinsetit joilla kynsitarrat sai aseteltua paikoilleen koristeiksi.

Itse olen aikaansaannoksiini erittäin tyytyväinen, vaikka näihin aikaa kuluikin melkoisesti. Ja oikeasti ihme että se pinna kesti kaikesta vastustuksesta huolimatta. Onneksi lopputulos sitten vielä palkitsi ja saan taas hetken ihastella nättejä kynsiä.

Born Pretty Store on siis yhteistyökumppanini, ja lukijoilleni he tarjoavat 10% alennusta tilauksestaan koodillani AFBQ10. Itse en hyödy tästä rahallisesti, saan pitää testaamani ja arvostelemani tuotteet. Lukijoille Born Pretty Store sponsoroi arvonnan blogissani kun koodiani on käytetty 10 kertaa.

10 kommenttia :