torstai 1. elokuuta 2013

Lukijoiden lakkaushaaste äänestys

Näin pitkälle ollaan edetty, heinäkuu on lakattu ahkerasti kynsiä teidän lukijoiden ehdotusten mukaan, ja nyt ollaan tultu seuraavaan vaiheeseen. Eli kauneimpien kynsien äänestykseen! Koska ehdokkaita on 31 kappaletta, tein ihan oman sivun tuonne oikeaan sivuun näille äänestettäville kynsille, valitse sieltä suosikkisi. Ja koska pidän kaikesta monimutkaisesta ja erilaisesta, pääset äänestämään suosikkiasi toiseen kertaan, tai jaettua ykköstä myös Facebookissa! Ja vielä kerta kiellon päälle, saat vielä kolmannen äänen ja arvan itsellesi jakamalla kilpailumainosta. Käydään ensin tärkeimmät, eli palkinnot läpi, ja lopuksi palataan ohjeisiin.

1. palkinto, eniten ääniä saaneiden kynsien ehdottajalle:


2. palkinto arvotaan kaikkien äänestäjien kesken:


3. palkinto, yllätysmomentti, palkitsen itse parhaan ehdotuksen:


2. ja 3. palkintoon siirtokuvat on lahjoittanut MiMax.

Sitten sääntöihin. 
Kaikki äänestettävät kynnet löydät sivun oikeasta laidasta, heti blogin alapuolelta otsikolla ÄÄNESTYS. Haluan äänten olevan julkiset, joten äänestys tapahtuu kommentoimalla ÄÄNESTYS-sivua.  Jätä kommenttiin äänestämiesi kynsien numeron ja perustelun lisäksi toimiva sähköpostiosoite, koska äänestäjien kesken arvotaan myös palkinto. Eli hieman haastetta myös äänestäjille, eli perustele suosikkivalintasi, muutoin osallistuminen hylätään. Tästä saat itsellesi 2. palkinnon arvontaan yhden arvan.

Facebook äänestys
Kuten lupasin, voit äänestää kahteen kertaan, toisen kerran Facebook sivullani Miracle's Nails. Voit äänestää samoja kynsiä, tai ihan muita. Äänet lasketaan kaikki kuitenkin samaan äänestykseen eli kahta erillistä voittajaa ei valita. Facebookissa äänestys toimii myös kommentoimalla "Blogin lukijoiden lakkaushaaste äänestys" KUVAKANSION alapuolelle, ei itse kuvaan. Huom, tämä on tärkeää ettei vahingossa lipsahda ääniä ohi. Kuviin kommentoidut äänet jäävät laskematta (ja poistetaan ilman erillistä ilmoitusta). Myös Facebookin puolella kommenttiin tulee kirjoittaa suosikkisi numero, ja perustelut. Facebookissa kommentissa näkyy nimesi johon otan yhteyttä jos voitat äänestäjien arvonnassa. Tästä saat 2. palkinnon arvontaan yhden arvan.


Extra
Yhden lisä äänen voit ansaita jakamalla blogissasi tai facebook sivullasi 2. palkinnon kuvan joka arvotaan äänestäjien kesken, ja linkkaamalla tähän äänestyspostaukseen. Tämän lisä äänen kommentoit tämän äänestyspostauksen alle ja mukana tulee olla linkki mainokseen. Muista kynsien numero ja perustelut. Samoin toimiva sähköpostiosoite. Tästä saat 2. palkinnon arvontaan yhden arvan.

Äänestysaika päättyy sunnuntaina 11.8 klo 12.00

Poistan hylätyt kommentit sivuilta ilman erillistä ilmoitusta.
Vastaan kommenttiisi postauksen alla merkiksi hyväksytystä ja lisätystä äänestä.

16 kommenttia :

 1. http://kynsinauhatanssi.blogspot.fi/2013/08/miracles-nails-aanestysta-ja-arvontaa.html
  lisä-ääni numerolle 5, uusi tekniikka :) Ihanat perhoset, ite en ole tullut one-stroke-tekniikan kanssa toimeen edes paperilla, upeasti onnistuneet, ja väritkin nappiin :)

  kynsinauhatanssi@suomi24.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Sinulle on lisätty arpa 2. palkinnon arvontaan ja äänesi numerolle 5. :)

   Poista
 2. Mun on pakko sanoa, että olen varmaan pönttö mutta mä tipahdin kärryiltä jo puolivälissä ohjeita. Siiiiis mitä mun nyt pitää tehdä jos haluan äänestää jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis tuolla ÄÄNESTYS sivulla kommentoit kelle annat äänesi, ja jätät perustelun miksi se on paras ja sähköpostiosoitteen, lisäarpoja ja lisä ääniä sitten saat jos äänestätä samaa tai eri kuvaa Facebookissa. Ja jos mainostat vielä lisäksi omassa blogissa, tai Facebookissa, saat antaa vielä kolmannen äänen ja samalla saat lisäarvan. Se ääni annetaan sitten juri tähän kommenttikenttään, numeron ja sähköpostiosoitteen kanssa. :)

   Poista
 3. http://oonav.blogspot.fi/p/arvontamainoksia.html tittidii, siellä on! Laitas multa yks ääni vielä numerolle 16, ihanille Ressulle ja Kaustiselle! ooonavv@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvä homma, ääni ja arpa lisätty. :)

   Poista
 4. http://terveisincharlotta.blogspot.fi/p/arvontamainokset.html

  Annetaas uudelleen ääni numerolla 15, supersöpölle Ihaalle♥

  terveisincharlotta@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. http://nailaddictp.blogspot.fi/p/arvonnat.html täältä löytyy.

  Ja jos nyt en kolmatta kertaa samoille kynsille, niin tällä kertaa ääni numerolle 14, koska tuo etusorme eat me muffinsi on jotain niiiiiiiiiiiin söpöä! :D

  VastaaPoista
 6. Tuolta löytyypi: https://www.facebook.com/maaritinkynsihopinat?hc_location=stream

  Annetaan ääni kynsille numero 4 koska noi kisut on vaan niin ihanat ja kissaihmisiä kun ollaan molemmat :D <3

  VastaaPoista
 7. Jaettu: http://www.facebook.com/erja.knuth

  Äänen saa numero 14, vaikka onkin oma ehdotus. Niin loistava ja mielikuvituksellinen toteutus, että oksat pois!

  VastaaPoista
 8. Löytyy tuolta: http://www.facebook.com/idontthinktwice

  Tällä kertaa annan äänen: Päivä 5: Uusi tekniikka
  Ihana väritys ja todella onnistuneet ! =)

  VastaaPoista