lauantai 24. elokuuta 2013

Halpis minnikynnet

En nyt oikein jaksa ymmärtää miten voi vastustaa näin pahasti. Ei sitten meinaa mikään onnistua, mutta ei se mitään, tehään tällanen testipostaus sitten ja päivittelen ajankuluessa miten kynnet pärjäilee. Eli siis halusin päästä koittamaan uutta Golden Rosen Jollya, joka muistuttaa vähän OPIn Minnie Styleä. Niitä oli tässä jokin aika sitten joka toinen blogi väärällään. Silloin en omistanut vielä edes tätä Jollya. Nyt omistan, ja vielä jonain kauniina päivänä myös Minnie Stylen, ilman neliöitä.

Mennään suoraan kuviin ja höpötetään sitten lisää:




Kynsillä on alla essencen peel off base coat, värilakkana OPIn Sparrow me The Drama, lisäksi Golden Rosen Jolly Jewels 109 ja päällilakkana Seche Vite korjaamassa kaikkea joka meni pieleen.

Siis, en millään haluaisi taas kirjoittaa valituspostausta, mutta jos mikään ei suju niin täytyyhän niitä höyryjä vähän uloskin päästellä. Pieleen lakkaukset alkoivat mennä heti värilakan levitettyäni. Olin kuivattanut peel off lakan kyllä värittömäksi ennen värilakkaa, mutta silti värilakat alkoivat kupruilla. Pikkasen hermostuin, mutta ajattelin että ehkä glitterit tuossa päällä korjaavat asian. Ja niinhän se aluksi siltä näyttikin. Kunnes kuprut alkoivat ilmestyä jälleen puolta suurempina! Tässä vaiheessa savu nousi korvista ja kaivoin kaiken korjaavan Seche Viten jälleen esille, mutta edes Seche ei enää pelastanut kynsiä täysin. Päädyin sitten pitämään yllä testilinjaa, katselen miten tämä peel off base pysyy, miten kynsille käy suihkussa ja niin edelleen.

Eli palataan asiaan! 

4 päivää myöhemmin:

Lakat kesti kynsillä yllättävän hyvin. Aluksi luulin että nämä eivät kestä yhtään mitään kun käsiä pestessä alkoi aina reunoista vähän repsottaa peel off lakkaa jonka sitten aina nypin pois. Suihkussa kun kävin niin ajattelin että viimeisiä vietiin mutta kynnethän selvisivät siitä. Kun sitten vihdoin oli todella oikeasti aikaa poistaa lakkaukset, ei siitä meinannutkaan tulla mitään. Liottelin ensin vedessä sormiani, ja yritin appelsiinipuutikulla alkaa tökkiä lakkoja rullalle mutta eivätpä irronneet. Yyh, oli turvauduttava kynsilakanpoistoaineeseen, ja siinäpä sitte olikin ihan omat ongelmansa edessä. Peel off lakka ei meinannut jotenkin sitten 'sulaa' asetonin vaikutuksesta ja lähteä pois. Kokeilin sitten jopa uutta kynsilakanpoistoainepurkkiani, ei jaksanut poistaa glittereitä sekään, glitterin rosoiset terävät reunat repivät purkista superlonin palasia irti. 

Eli minulta ei heru pisteitä tällä kertaa ainakaan tuolle essencen paljon kehutulle aluslakalle, mutta ehkä annan sille joskus vielä toisen tilaisuuden. Ehkä vika olikin käyttäjässä ja kynsilakkavalinnoissani että ne eivät oikein käy yksiin. Kynsillä on jo uudet lakkaukset, jälleen glitterit ja ilman peel off aluslakkaa. 

14 kommenttia :

  1. Mä ajattelin tästä lakasta ihan samaa, eli mulle tuli Minnie Style mieleen vaikken olekaan ko. lakkaa nähnyt kuin netissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä kynsiä ilmestyi aiemmin myös blogeihin, ja täytyi aloittelijana ihan tarkistaa onko Jollya vai Minniä. ;)

      Poista
  2. Vaikeuksien kautta voittoon Mira ;-).

    Söötti tuo Jolly, minullakin se odottelemassa kokeilua vielä. Nuo peel off -lakat kuulostavat mielenkiintoisilta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, toivottavasti ainakin. Mulla yksi kokemus omatekemästä peel offista ja se sujui hyvin, tää essencen on vaan vastustanut että saa nähdä millaisen arvion saa...

      Poista
  3. Nätit! Hassua, että silloin kun jollyt tulivat, niin toi oli mulla se ehdoton suosikki ja must have. Ja se ei tullut Suomeen heti. Nyt kun sitä on, niin en ole ostanut :D Hypistellytkin olen pari kertaa, mutta hyllyyn on jäänyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :) Mä olen kanssa pikkuhiljaa näitä keräillyt, kolme Jollya on matkalla kotiin ja vielä yksi tuli lisättyä hankintalistalle. :)

      Poista
  4. Mulla tuli kans tuosta mieleen se minni lakka vaikka sitä ei mulla olekkaan, on muuten aivan ihananan värinen lakka. :) Multa löytyy nyt nuo kaikki JJ, loput ostin sieltä BBE liikkeestä kampista kun oli niin hyvät alennukset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja nyt siellä on loppuunmyynti, lähes kaikki -50%. Olisi tosi ihana päästä siellä käymään mutta en taida niin kauas matkustaa pelkän lakkaliikkeen takia.

      Poista
  5. Voi kun toi Jolly 109 on nätti :o) Tuolla se odottelee vuoroansa, mutta saapa nähdä milloin päätyy kynsille asti. Jäänyt vissiin sen takia kokeilematta, kun olen ymmärtänyt, että noiden JJ:n poisto on aika tuskallista, mut liekö se kuitenkaan sen kummempaa ku glittereiden poisto ylipäätänsä?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä usko et ne muista glittereistä eroaa? Tosin ei oo kokemusta, mä nyt testailen tätä peel offia ja kattoo millaset on aamulla, äsken kävin suihkussa ja vielä on lakat paikallaan. :D Tekis mieli laittaa uudet kynnet ku nää epäonnistui mut sit tarvis testi tehö joskus uusiks. Ehkäpä nyt kärsin näillä kynsillä sitte vielä.

      Poista
  6. tartteehan sitä joskus valittaakkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kunhan ei liikaa, en minäkään tykkää lukea blogeista jatkuvaa valitusta tai negailua. :) Mutta mulle nyt vaan kävi näin, ja se ottaa päähän, ei naurata yhtään! :D

      Poista
  7. Ite tilasin Ebaysta Minnien siinä toivossa että saisin neliöttömän mutta toisin kävi :(

    VastaaPoista