sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Pieni joulukalenterini, luukku 1

Hahhaa, yllätinpäs, aloitin oman joulukalenterini!

Ensimmäisen päivän luukusta löytyy pieni lakkaesittely. Tilasin heti Essencen uuden Happy Holidays kokoelman ilmestyttyä koko setin itselleni ja halusin esitellä niitä myös teille. Erikoista tässä kokoelmassa on tuo topperi, ihmettelin sitä kovasti että mitä tämä oikein meinaa ja kun hoksasin mistä on kyse, halusin sen jakaa muillekkin. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten laitetaan se tähän väliin:

Olin siis vallan hämmästynyt mitäänsanomattomasta topper lakasta, kuvassa vasemmalla. Sitten tein kuten pullossa käsketään, eli "Shake me!" ja mitä tapahtuikaan? Lumihiutaleet leijailivat pullossa! Hauskaa, ei niinkään käytännöllistä ja odotukset eivät varsinaisesti ole suuria tälle lakalle. Mutta minulla tämä ehdottomasti lukeutuu tästä lähin rakkaimpiin joulukoristeisiin! Mikäpä sen mukavampaa kun lakkaharrastajalle omat joulukoristeet. Ja siis aion todella pitää tämän pullon joulukoristeena kynsinurkkauksessani esillä koko joulukuun.

Mitäs ajatuksia tämä teissä herättää, noinniinkuin lakkana vs. koristeena?

14 kommenttia :

 1. Haha, kynsifanien oma lumisadepallo :D Muttasiis, tuleeko noita lumihiutaleita ollenkaan kynnelle? o: Tämä olisi mielenkiintoista nähdä käytännössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näitä hiutaleita on tosi vähän mutta tulee niitä. :)

   Poista
 2. Tää menee tänään testiin! Mä rakastan lumisadepalloja, et usko miten pitkät tovit oon vaan ravistellu ja ihaillu tätä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, kannattaa ehkä jatkaa vaan ihailua. ;)

   Poista
  2. Joo, sain mä yhden tollasen palluran per kynsi... :D

   Poista
  3. Njoo, niinkin voi käydä. :)

   Poista
 3. Varmaan ihan toimiva koristeena, mutta liekkö lakkana kuitenkaan:D..

  VastaaPoista
 4. Hauska idea tossa lakassa kyllä on. :)

  VastaaPoista
 5. Täytuu testata kynsille tätä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kakkosluukussa tätä on testattu kynsille, eli suosittelen suosiolla jättämään lakan ihan vaan pulloon koristeeksi. :)

   Poista