tiistai 10. joulukuuta 2013

Pieni joulukalenterini, luukku 10

Ensimmäiset joulukynnet, näillä osallistuin jälleen yhteen lakkauskilpailuun! Ladataan heti kuvat, ja kerrotaan sitten vähän lisää, eli tässä:Kynsillä on alla liukuväri essencen Fame Fatal ja Tiia Vanhatapion Fool's Gold lakoilla toteutettuna. Niiden päälle on liukumaisesti lisätty glitteriä, essencen Gold Fever ja flormar/Kone Helsingin GL03. Koristeina on punaiset strassit aseteltu strassikynällä ja mistelinoksiksi noukittu vihreää glitteriä nail art siveltimellä ja aseteltu kynsille lakasta GL06.

Kynnet siis osallistuivat Nails to photos blogin kilpailuun ja äänestys on alkanut tänään. Äänestäjien kesken arvotaan yllätyspalkinto, ja äänestysaikaa on 18.12 klo 11.00 asti.

Kynnet onnistuivat omasta mielestäni paremmin kuin hyvin ja vaikka ne ovatkin nyt jo kovin jouluiset, ei se haitannut. Pidän näistä kovasti. Liukuväri onnistui todella hyvin, näyttää luonnossa paremmalta kuin kuvissa. Nyt sitten jännätään taas miten kisassa käy, käykäähän siis äänestämässä omia suosikkejanne!

10 kommenttia :

 1. Nätit nää on. :) Mua harmittaa ihan hirveesti, kun oli tarkotus osallistua tuohon myös ja oikein lahjakkaasti unohdin sen kokonaan... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) No melkein kävi samoin mulle, nimim. eilen illalla yömyöhään lakkailtu huuruissa ja aamulla lakkasin toisen käden. :)

   Poista
 2. On tosi hienot!! Katoin eka et noi on tarroja, tms. Vau! :)

  VastaaPoista
 3. Nää on tosi nätit :) Käyn äänestämässä* :)

  VastaaPoista
 4. Wau, tosi hieno idea ja toteutus! Ja äänestetty on myös. :)
  Jos joskus kerkiää, niin voisitko opettaa mullekin tän liukuvärjäyksen? Yritin joskus etsiä opastusta, mutta en oikein päässyt kärryille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Toki voin opettaa. Kannattaa muuten avata myös tämän päivän luukku... ;)

   Poista