sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Pieni joulukalenterini, luukku 22

Tässä luukussa esittelen joulukynsiä, tarkemmin pikkujoulukynsiä. Meillähän oli tuossa puolen kuun paikkeilla kynsiharrastajien pikkujoulut, ja saimme käyttöömme tuotteita sponsoreilta, niitä esittelen tässä samalla. Pikkujoulujamme sponsoroi Born Pretty Store, joka lahjoitti meille tuotteita käyttöömme jotta voimme yhdessä lakkailla pikkujouluissa.
Hexagon glitter purkkeja,  sivellinsetin, kynsitarroja, water decaleja ja ihania kynsikoruja, viimeisen päälle jouluteemaan sopivia. Tässä sitten kynnet joita muut pikkujouluilijat tekivät, omanihan olen esitellyt jo >täällä<.


Kynnen verran


Rakkauspapaija ja syvänmerenkala

Kynsisirkus

Fani`s Life and nails


Pieni ryhmämme sai aikaan hyvin erilaisia kynsiä, ja mielestäni näistä olisikin ollut todella vaikeaa valita voittajaa jos olisimme muistaneet äänestää kauneimmat kynnet. Kaikki ovat mielestäni voittajia. Born Pretty Store on yhteistyökumppanini, ja heillä on laajat valikoimat kaikkea kynsikoristeluun liittyvää. Kannattaa tutustua. Toimituskulut Suomeen ovat ilmaiset, maksuvälineenä käy Paypal ja luottokortti. Voit myös hyödyntää blogini kuponkikoodia, AFBQ10, jolla saat 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista.


Itse en hyödy kupongin käyttämisestä, vaan hyöty menee kokonaisuudessaan lukojoilleni, joille Born Pretty Store sponsoroi arvonnan kun kuponkia on tietty määrä käytetty. Tällä hetkellä on menossa ensimmäinen yhteinen arvontamme ja se on käynnissä vuoden loppuun. Jos et ole vielä osallistunut, voit käydä osallistumassa >täällä<. 

 

6 kommenttia :

 1. voi herrajumala tota mun kynnen muotoa. huhhuh..
  Mutta kyllähän me kivoja kynsiä saatiin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuli hienoja kynsiä. :) Muotoa en kommentoi kun en niistä niin ymmärrä. :)

   Poista
 2. :) Mulla on vielä tekemättä postaus kynsistä, mutta tällä viikolla kirjoitan sen :)

  VastaaPoista
 3. Oi oi, nuo siniset - kivat! Hyvää joulua Miralle ja terkkuja!

  VastaaPoista