tiistai 31. joulukuuta 2013

Hyvää Uutta Vuotta!

Uusi vuosi on jo ovella, se on huomattu myös kynsiblogeista kun blogit täyttyvät mielimanikyyri koosteista tai top 10 lempparilakoista. Koska oma vuoteni kynsienlakkauksen osalta on vajaa, en halunnut koota tällaista listaa. Ja koska olen vielä aloittelija ja lakkavarastoni rajalliset, en myöskään halunnut valita lempilakkoja. Näin tällaisen kuvan kiertämässä Facebookissa ja päätin lainata sitä, näistä valitsin oman lempilakkani, arvaatko?

Okei, kynnet lakkasin kuitenkin uudeksi vuodeksi mutta kaikki ei sujunut ihan niinkuin olin suunnitellut. Olin suunnitellut hienot raketit kynsilleni tuplaleimauksella mutta kun se ei toiminut niin luovutin, ja uusi vuosi vastaanotetaan tällaisilla:Kynsillä on alla flormar/Kone Helsingin GL10, leimat Bundle Monsterin laatasta BM-002 ja leimalakkoina käytetty Dependin 223 ja Color Clubin Berry And Bright ja Glitter Wonderland. Mainitsinhan jo että metsään meni? Eli en tykännyt, saapi uuden vuoden reippahasti aloittaa heti lakkaamisella.

Niin, tosiaan. Meinasi ihan unohtua. Blogissani tosiaan oli pari arvontaa tässä pyörimässä ja ne molemmat päättyivät tänään. Suurarvonta Born Pretty Storen kanssa päättyi Rafflecopterin päättämänä jo seitsemältä aamulla. Nytpä osaan huomioida asian seuraavalla kerralla. Heti huomenna. Blogissani pyöri myös oma vuoden viimeinen arvontani, ja se loppui jo puolilta päivin. Arvoin voittajat jo silloin ja molemmille on ilmoitettu. Tässä vielä voittajat:
ONNITTELUT!

Oikein ihanaa ja rauhallista 
Uutta Vuotta 
kaikille tasapuolisesti 
Miraclelasta!

15 kommenttia :

 1. Mulle tuli psykedeeliset fiilikset noista kynsistä, vauu! :) Ihanaa, lakkahuuruista vuotta 2014 <3


  P.S. Mysterious Rash? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AINII ja onnea voittajille!

   Poista
  2. Mysterious rash näyttää niin vaalenapunaiselta... <3 Kiitos samoin! :D

   Poista
 2. Oi kun kivat kynnet.. ja voitto jo melkein hipas mua.. :D

  VastaaPoista
 3. Hyvää Uutta Vuotta myös sinne! :)

  VastaaPoista
 4. Hienot kynnet.Onnea voittajille ja hyvää uutta vuotta.Mun blogissa on meneillään pari arvontaa miniarvonta päättyy jo huomenna ja lakkaarvonta 15 päivä jos et oo viel osallsitunu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Oon osallistunut lakka-arvontaan jo. :)

   Poista
 5. Hyvää uutta vuotta! :)
  Kerranki arpaonni suosi :p!

  VastaaPoista
 6. Hauskoja lakkanimiä. :P Etsin seurailtavaksi kynsiblogeja ja tämän lisäsin lukuluetteloon. :)

  VastaaPoista